Bernarda Marovt sije z nego Neovadiol

Ste se kdaj vprašali, kako nekatere ženske ne glede na leta ostanejo večne lepotice? Skrivnost se skriva v skrbi zase in kakovostni negi kože, ki je ogledalo našega počutja. Z revolucionarno obnovitveno nego Vichy Neovadiol nadomestni kompleks lahko koža tudi v zlatih letih sije od mladostnega videza.

NEOVADIOL

2Z vplivom nege Neovadiol na svoj videz je nadvse zadovoljna tudi Bernarda Marovt, naša najuspešnejša manekenka ter fotomodel vseh časov. Še vedno je nadvse aktivna v modnem svetu, zato ji hiter tempo življenja in odpravljanje posledic utrujenosti na koži ni tuje.

»Danes živimo zelo stresno in smo pod nenehnim fizičnim in psihičnim pritiskom. Ne moremo pričakovati, da bi bile ves čas videti spočite in sproščene. Še posebej trpi naša koža, ki postane nepravilno obarvana, izgubi elastičnost, nepravilnosti kože so še posebej poudarjene, vidne so gubice na obrazu. Pri mojem poslu je odločilno to, da je koža prožna, brez podočnjakov, sijoča in zdravega videza. Zato sem preizkusila kremo Neovadiol nadomestni kompleks in Neovadiol napredni obnovitveni koncentrat, ki skupaj tvorita odlično nego in imata takojšen učinek na kožo, delujeta globinsko, ohranita svežino in obnavljata tkivo kože. To je bilo tisto, kar sem potrebovala. Istočasno ta hranilna nega tudi zaščiti kožo. Moja koža je kljub stresu obdržala svežino, elastičnost in sijaj,« še dodaja čudovita Bernarda.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si