Beyonce iz prve vrste fashion weeka izbrala Slovenca!

Čeprav smo njegov talent prepoznali že, ko je svoje kreacije na domačem fashion weeku predstavil kot mladi oblikovalec, je Peter Movrin skokovito uspel tudi v tujini. Njegovo kreacijo sta nosili že Lady Gaga in Julianne Moore, danes pa je v medije pricurljala novica, da jo pripravlja tudi za Beyonce. Pevka oziroma njena stilska ekipa je bojda naročila seksi kreacijo, GRAZIA pa že napenja oči, kaj bo zvezdnica nosila na newyorškem koncertu 26. septembra. Mladi oblikovalec ima v žepu že številne nagrade, trenutno pa študira na prestižni londonski modni šoli Central St. Martins, kjer bo prihodnje leto končal magisterij. Ostani zvest sam sebi in sledi svoji estetiki, Peter! 🙂

[sliderpro id=”332″]

Beyonce je redna obiskovalka newyorškega fashion weeka, med modno elito so jo ujeli tudi letos v modni napovedi jeseni 2015/2016. Tudi Peter je že imel priložnost spoznati Anno Wintour, odgovorno urednico ameriškega Vogua.
attends the adidas Originals x Kanye West YEEZY SEASON 1 fashion show during New York Fashion Week Fall 2015 at Skylight Clarkson Sq on February 12, 2015 in New York City.

Foto: Getty, instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri