BIOEFFECT EGF + 2A DAILY TREATMENT deluje proti vplivom onesnaženosti

 

Bioeffectov serum z EGF je v zadnjih letih prejel kopico nagrad zaradi dokazane izjemne uspešnosti pri negi kože. Čeprav se z dolgotrajno uporabo njegova učinkovitost samo stopnjuje in je po vsem svetu vse več žensk, ki so s to nego izjemno zadovoljne, pa raziskovalna ekipa ni počivala. Zato GRAZIA predstavlja novi dvofazni super serum, ki prihodnost v znanstveni negi kože ponuja že danes.

 

EGF + 2A Daily Treatment je namenjen reševanju problema naraščanja onesnaževalcev okolja, ki imajo močan vpliv na stanja kože, kot so tekstura, gube, pigmentacija, vlaga in elastičnost. Iz osnove, inovativnega Bioeffect EGF seruma, so razvili izredno kombinacijo dveh novih serumov, ki izkoriščata prednosti proteina EGF, ki ga pridobivajo iz ječmena in dveh močnih antioksidantov, ferulične in azelaične kisline, ki jih prav tako najdemo v ječmenu, ki ščitita kožo pred škodljivimi vplivi okolja. Dvofazna nega zagotavlja, da aktivne sestavine delujejo v sinergiji za maksimalen efekt.

Faza 1: Intenzivni koncentrat proti staranju vsebuje Bioeffectovo uspešnico – EGF, vzgojen v ječmenu in hyaluronsko kislino. Ti dve sestavini skupaj povečujeta volumen kože, njeno gostoto, medtem ko zmanjšujeta vidne poškodbe kože zaradi sončenja, male gubice in gube, vračata koži sijaj, mladosten videz ter vlago.

Faza 2: Energijski borec proti urbanemu onesnaženju izkorišča moč ferulične in azelaične kisline, da zavaruje kožo pred poškodbami, ki nastanejo zaradi prostih radikalov in vplivajo tako na zdravje kože, kot tudi na njen videz. Zaradi svojih protivnetnih lastnosti ti dve kislini kljubujeta tudi rosacei in hiperpigmentaciji/temnim pigmentnim madežem.

Ob vsakodnevni uporabi  BIOEFFECT EGF + 2A Daily Treatment  deluje proti konstantim vplivom onesnaženosti, hkrati pa ščiti, pomirja in obnavlja kožo. Primeren je za vse tipe kože. Ne vsebuje polnil, olj, dišav, alkohola, silikonov in parabenov.
Več informacij najdete TUKAJ.

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si