BIOTERME

bioterme

BIOTERME ležijo v kraju Mala Nedelja, ki je 11 km oddaljena od Ljutomera in 10 km od izvoza Sveti Jurij ob Šcavnici na avtocesti Maribor–Murska Sobota.

Hotel Bioterme**** je nov hotel v osrčju Prlekije, ki leži v Občini Ljutomer. Z usmerjenostjo k sonaravnemu bivanju ob zagotavljanju kakovostnih storitev presega obstoječo ponudbo in postavlja nov standard na področju zelenega turizma. Območje Bioterm je že od leta 1976 zaradi svojih naravnih lepot razglašeno kot krajinski park. Tako je naravni park Bioterme postal nadstandard v turistični ponudbi.
Zimska idila Bioterme 058

Hotel Bioterme**** je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.
Energijo za svoje delovanje pridobiva  iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo.

IMG_4315

V “zdravih sobah” hotela Bioterme**** se boste počutili prijetno in si resnično odpočili. Sobe ponujajo vse udobje hotela s štirimi zvezdicami, hkrati pa so v njih uporabljeni naravnimi materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo na okolje.  Pohištvo v sobah je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali (oljeno in voskano), tla so masivna in voskana, posebna stikala preprečujejo elektrosmog, stene pa so prebarvane z bio barvami brez škodljivih primesi. Posteljnina in druge tkanine so iz naravnih materialov.

6B1Q4284

Posebnost Bioterm je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42 in  51 stopinj Celzija. Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Je ena redkih termalnih vod, ki je pitna ter primerna za peroralno zdravljenje in lajšanje težav z želodcem, žolčnimi izvodili in sečili, poleg tega pa spodbuja dobro počutje.

V letošnjem letu so prejeli nagrado za Naj kopališče 2015 v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč.

6B1Q7503

Termalni park ponuja 1.400 m2 zunanjih vodnih površin in 600 m2 notranjih vodnih površin z enkratno zdravilno termalno vodo temperature med 27 do 38 stopinj C. Vabljeni tudi v kotiček za sproščanje s Svetom savn, masažnimi saloni, fitnesom, kopelmi in pedikuro.

NOVO! Za vas so v letošnjem letu odprli 2 novosti!

2 nova bazena in FKK plaža
To pomlad so za vas odprli dva nova bazena, namenjena samo hotelskim gostom, ter FKK plažo. Na voljo vam je 100 m2 vodnih površin z zdravilno termalno vodo temperature 35 stopinj C.

BIOTERME - 2 NOVA BAZENA

Najmodernejše postajališče za avtodome BIOTERME
Vabljeni na novo najsodobnejše postajališče za avtodome v Sloveniji, dostopno 24 ur na dan. 50 prostornih površin vam zagotavlja vso udobje, ki ga potrebujete ob daljšem postanku ali krajšem počitku.

Slika (10 of 17)

ZIMSKE POČITNICE

12. – 28. februar 2016

Hotel BIOTERME****
2 noči                 dodatna noč
92 €                   46 €

Cene veljajo po oseb v dvoposteljni sobi s polpenzionom in vključujejo DDV. Turistična taksa in prijavnina nista vključeni v ceno. PAKET VKLJUČUJE:
– Nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom.
– Neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka.
– Na dan prihoda in odhoda možnost celodnevnega kopanja brez doplačila.
– Kopalni plašč v času bivanja (za odrasle).
– Neomejen vstop v fitnes.
– Brezplačen brezžični internet v sobah in avli hotela.
– 1 x vstop v svet savn.
– 2 x tedensko živa glasba.
– Animacijski program.

DRUŽINSKI BONUS: En otrok do nedopolnjenega 12. leta in drugi otrok do nedopolnjenega 4. leta bivata v sobi z dvema odraslima BREZPLAČNO (brez lastnega ležišča oz. na dodatnem ležišču).

Doplačila na dan: turistična taksa 1,27 eur/osebo/noč, prijavnina 1 eur/osebo/bivanje, kosilo 11 eur/osebo/noč, otroška posteljica 5 eur/noč, garaža 3,50 eur/noč/vozilo, pozni odhod iz sobe 30 eur/sobo.

Več na: http://www.bioterme.si/posebna-ponudba/

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

Bioterme Mala Nedelja
Moravci v Slovenskih goricah 34 b, 9243 Mala Nedelja
T: +386 2 565 20 00 – rezervacije
E- mail: hotel@bioterme.si
www.bioterme.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si