Bliža se čas decembrskih zabav! Ste pripravljeni?

5 nasvetov za dobro pripravo na decembrske zabave

Veseli december je že tik pred vrati, zato že marsikdo razmišlja o zabavah, obdarovanju, dobrih jedeh, opravi za zabave in o vsem drugem, kar spada zraven. Pripravili smo pet nasvetov, da bo najbolj veseli mesec v letu karseda sproščen in zabaven.

Pripravite se vnaprej

Decembra je v trgovinah nepopisna gneča, zato ne odlašajte z opravki. Novoletne okraske lahko kupite že sedaj, prav tako darila (nekaj idej najdete na koncu članka). Poskrbite, da boste dobro organizirani, morda lahko kakšen pomembnejši projekt zaključite že ta teden in si prihranite nekaj skrbi, da bo december bolj vesel.

Boste gostili zabave?

Če se radi prelevite v gostitelje nepozabnih zabav, skrbno pripravite meni. Marsikaj lahko kupite že vnaprej, na primer vino in penine. Priporočamo vina in penine Vinske kleti Zlati grič, ki so vrhunske kvalitete. Ne pozabite tudi na okraske v prostoru, ki jih lahko izdelate kar sami – če začnete takoj, imate več kot dovolj časa.

Kaj obleči?

Še posebej dame se pogosto, kljub polni omari, težko odločijo kaj obleči na zabavo. Zagotovo ne boste zgrešile z majhno črno oblekico, v tem mesecu so odlična izbira tudi bleščice. Oči poudarite z dobro maskaro, za piko na i pa ustnice obarvajte z žametno rdečo šminko. Gospodje kavbojke zamenjajte za klasične hlače, namesto navadne T-majice pa oblecite srajco. Obujte se udobno, še posebej, če veste, da bo zabava trajala dolgo v jutro. Priporočamo modne in udobne čevlje Ara. Pomembno je, da se v izbranih oblačilih in obutvi počutite udobno, dobro in pa seveda tudi malo posebno – kdaj boste sijali, če ne decembra?

Urejeni od glave do pet

Obleka ni vse, zato poskrbite, da se boste tudi dobro počutili. Gospodje si uredite brado, če že dolgo odlašate, pa je zdaj tudi pravi čas za obisk frizerja. Tako dame kot gospodje poskrbite tudi za to, da boste pili dovolj vode, ki bo pripomogla k lepemu in napetemu izgledu kože ter boljšemu počutju. Dame, morda si lahko še v novembru ali začetku decembra privoščite kakšen lepotni tretma, da boste za zabave izgledale kot iz škatlice.

Darila kupite čim prej!

Darila za najbližje lahko kupite že sedaj. Za koga izmed najbližjih, ki obožuje praktična in uporabna darila, lahko na primer kupite zelo priročno darilo, kot je električna zobna ščetka Oral-B, epilator za damo ali pa brivnik oz. urejevalnik brade za gospoda (priporočamo vrhunsko nemško znamko Braun). Klasična darila, s katerimi težko zgrešite, so tudi različni boni – za masažo, savno ali terme. Krasno darilo pa je tudi dišava; v prodajalnah dm lahko izbirate med 150  dišavami po vedno ugodnih cenah, odločite pa se lahko tudi za praznične darilne sete.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si