Blogerka, že sodeluješ v natečaju #graziaxfreywille?

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Frey Wille_Nakit 3

Revija Grazia v sodelovanju s priznanim dunajskim nakitom FREYWILLE vabi vse nove, nadebudne, pa tudi že ustaljene in uveljavljene modne, lifestyle in street style blogerke, da se pridružijo v prav posebnem natečaju in se potegujejo za enega izmed izbranih kosov nakita FREYWILLE. Povabilu k natečaju se je odzvala tudi Eva Ahačevčič, ustvarjalka bloga Love, Eva, in se podala v barvit FREYWILLE svet. “Toliko barv in motivov, le kako naj se odločim za popolno kombinacijo?” so bile besede, ki so odzvanjale v njeni glavi pri izbiranju, a na koncu je k stvari pristopila povsem neobremenjeno. Brez pretiranega kombiniranja je izbrala nekaj njej zelo všečnih kosov in se kasneje še manj neobremenjeno podala z njimi v nov dan.

Takole je zapisala na svoje blogu v objavi #graziaxfreywille: Z lepim nakitom je vse lažje!:

“Čeprav so vzorci na nakitu in rutkah FREYWILLE zelo različni, vsi kar nekako pristajajo skupaj in funkcionirajo kot celota. Meni so polepšali povsem klasičen poletni dan, ki ga pričnem kar z vadbo doma. Brez tega moj dan ni popoln, saj je moje delo precej sedeče in je takšen uvod v nov dan nekaj, po čemer moje telo kar kliče. Vadbi sledita umivanje in ličenje, nato pa veliko dela in pisanja za računalnikom. Dan, če je le mogoče, zaključim z zdravim in doma pripravljenim sadnim ali zelenjavnim obrokom – v poletnih dneh se kar ne morem ločiti od ananasa, smokev, nektarin in obvezne limonade. To mi da dovolj energije, da se po kuhanju in pripravi jedi lahko iz domačih oblačil ponovno spravim v elegantnejšo opravo, si na ustnice kanem kanček močne šminke in poletni večer preživim v mestu ob dobrem kozarčku vina. Včasih res ni lahko biti ženska. Ni enostavno izgledati sveže, spočito in kot iz škatlice na vsakem koraku in v vsakem trenutku dneva, a z lepim in mogočnim nakitom je vse lažje – hvala, FREYWILLE, ker si me opomnil na to! xoxo”

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Frey Wille_NakitEva Ahačevčič_Love, Eva_Frey Wille_Nakit 1Eva Ahačevčič_Love, Eva_Frey Wille_Nakit 2Eva Ahačevčič_Love, Eva_Frey Wille_Nakit 4Eva Ahačevčič_Love, Eva_Frey Wille_Nakit 5

Eva k natečaju vabi tudi ostale so-blogerke. Pravila nagradne igre so preprosta!

1. V butiku FREYWILLE v Ljubljani si izposodi do 5 kosov nakita in/ali svilnatih rutk (za največ en dan z osebnim dokumentom).

2. Posnemi fotografije z izbranimi FREYWILLE kosi, jih objavi na blogu in/ali Facebooku ter Instagramu.

3. Ob objavah vedno uporabi hashtag #graziaxfreywille, da bomo tvojo objavo lahko našli.

4. Natečaj traja od 15.7.2016 do 15.8.2016.

5. Zmagovalna fotografija bo objavljena na družbenih medijih FREYWILLE in GRAZIA, zmagovalka pa bo prejela svoj najljubši kos, ki ga je uporabila v objavi #graziaxfreywille

Foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si