Blogerke navdušene nad Vichy šamponi

Lepotne blogerke pogosto preizkušajo mnogo različnih kozmetičnih izdelkov, ki so namenjeni raznolikim potrebam ljudi. Ravno zato se dobro zavedajo, kako pomembna je primerna nega, ki ustreza specifičnim potrebam njihove kože in še posebej lasišča. VICHY za vse tipe las ponuja ustrezno kakovostno nego, kar so imele priložnost preizkusiti tudi štiri uspešne blogerke. Ne glede na to, ali gre za izpadanje las, redčenje las, težave s suhimi, tankimi oz. mastnimi lasmi ali lase, nagnjene k prhljaju, Vichy Dercos šamponi nudijo pravo rešitev. VICHY je vsaki blogerki omogočil testiranje šampona, ki je najprimernejši za potrebe njihovega lasišča, nad rezultatom pa so bile navdušene.

Tanita Sitar

Blogerka Tanita Sitar, ustvarjalka bloga Tanita Weith, se je nadležnega prhljaja po redni uporabi šampona Vichy Dercos Anti-Dandruff popolnoma znebila in nam o svoji izkušnji zaupala: “Meni je Vichy šampon pomagal in to kar precej hitro. Po tretjem pranju je bilo stanje že vidno izboljšano, po enem mesecu uporabe pa prhljaja nimam več.”

Ajda Sitar

Dolgoletna blogerka, avtorica bloga Ajdas, je potožila, da ji jeseni lasje izpadajo ‘kot listje z dreves’, zato jim je pomagala z Vichy Dercos Energisant šamponom proti izpadanju las in je o svoji izkušnji zapisala: “Šampon vsebuje aminexil, učinkovito molekulo proti izpadanju las. Na mojih laseh se je šampon obnesel odlično, lasišča ni dražil in je podaljšal čas do naslednjega pranja.”

Katja Grudnik

Ker blogerke svoje lase pogosto izpostavljajo škodljivemu toplotnemu oblikovanju in pogostemu pranju, kot to počne Katja Grudnik, ustvarjalka bloga Viva La Vida, je pomembna nega, ki lase krepi in jih ohranja zdrave ter sijoče. Tej nalogi je kos šampon Vichy Dercos Mineral Soft, o katerem je Katja razkrila: “Šampon je zelo nežen, primeren tudi za mastne lase, kot so moji, zato mi je zelo všeč. Moji lasje so po pranju zares lahkotni, čisti, sijoči in močni.”

Kristina Kocijančič

Blogerka Kristina Kocijančič, podpisana pod blogom La Dolce Vita, je zaradi težave s prekomernim izpadanjem las z veseljem preizkusila šampon Vichy Dercos Neogenic, o svoji izkušnji pa je na blogu zapisala: “Lasje so mi izpadali v šopih, zato sem preizkusila Vichy šampon za gostoto las. Po treh uporabah lahko rečem, da je šampon zadovoljil moje potrebe, saj je gost in se lepo speni ter očisti lase. Hkrati mi las ne oteži, saj se mi tako hitreje zmastijo in tudi za to dobi dodatno točko, ki ga vodi v nadaljnje preizkušanje.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si