Bo Adam Levine kmalu spet samski?

Že po enem letu zakonskega življenja, so se v razmerju med pevcem skupine Maroon 5 Adamom Levinom (36) in njegovo ženo, supermodelom Behati Prinsloo (26), pojavile težave.

2015 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

Adam in Behati na Vanity Fair zabavi po Oskarjih (2015, Getty).

Glede na poročanje tujih medijev naj bi bil za prepire kriv pevec, ki se še vedno obnaša, kot da je samski. Vir iz bližine para je povedal: „Adam se obnaša kot ženskar, kar njegovo ženo zelo moti. Zvečer gre pogosto ven in se druži z drugimi modeli. Tako je bilo tudi nedolgo nazaj in ko je Behati ugotovila, da je ogovarjal druga dekleta, sta se močno sporekla.“

B_1

Na festivalu Coachella (Getty).

Ko se je par leta 2013 za kratek čas razšel, je imel Levin krajšo avanturo z modelom Nino Agdal (23), kasneje pa je sledila zaroka z Behati. „Zaradi slednjega ima Behati težave z zaupanjem. Nikoli ni želela postati ‘tečna žena’, a ker Adamu preprosto ne zaupa, se spreminja v obsedeno žensko, ki neprestano preverja, kje je. Levina pa klici in sporočila spravljajo ob živce in tako se samo oddaljujeta,“ nadaljuje vir.

Napetosti v odnosu naj bi trajale že več mesecev in po zadnjih poročanjih, se bo par kmalu ločil. „Adam ni slab človek, a ga pogosto zanese v žensko družbo. Behati je obljubil, da po poroki vse drugače, vendar ni,“ je še povedal skriti vir. 

Behati, Adam (Getty)

Še februarja sta bila na rdeči preprogi videti zaljubljena do ušes (Getty).

Se bo Levin le spametoval in ostal doma pri ženi, ali pa bomo letos dočakali še en razhod slavnega para? GRAZIA bo spremljala dogajanje in vam seveda o vsem poročala! 😛

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri