Bo Mel Gibson že DEVETIČ očka?

JLP

Foto: JLP

Predstavnik 59-letnega Mela Gibsona je zanikal govorice, da naj bi igralec in njegovo 24-letno dekle Rosalind Ross pričakovala otroka, vendar uradna izjava ni prepričala njegove oboževalce.

„Rosey je že pred približno mesecem dni nehala piti alkohol in čeprav svoje nosečnosti ni potrdila, je tudi ne zanika,“ je vir iz bližine para povedal za revijo New Idea. Če to drži, bo zvezdnik že devetič (ja, prav ste prebrali!) postal oče. Prvih sedem otrok je iz njegovega prvega zakona z avstralsko igralko Robyn Denise Moore (53), s katero sta se spoznala v poznih sedemdesetih, kmalu po snemanju filma Mad Max, in sicer hčerka Hannah, ki ji po starosti sledita dvojčka Edward in Christian, sicer pa imata še štiri sinove: Louisa, Williama, Mila in Thomasa.

Ko sta se Mel in Robyn po 26 letih zakona leta 2006 ločila, se je igralec zapletel v razmerje z rusko pianistko Oksano Grigorievo (45), s katero sta 2009 postala starša deklici Lucii, leto zatem pa se razšla. Kdo bi si mislil, ampak Mel, ki bo januarja upihnil že 60. svečko na torti in je tudi že ponosen dedek, je ljubezen našel v 35 let mlajši Rosalind. Ja, ta zveza bo gotovo trajala! 😛

Kako je sveže zaljubljen parček videti skupaj, pa na posnetku spodaj …

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si