Bo Scott Disick lahko videl svoje otroke?

Kourtney Kardashian in Scott Disick se že nekaj časa borita za veliko premoženje, ki se je nabralo v času njune zveze, kot je za RadarOnline.com povedal skriti vir iz bližine para, pa sta se zvezdnika resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians uspela dogovoriti glede skrbništva za njune tri otroke – sina Masona, 6 let, hči Penelope, 2 leti in sina Regina, 8 mesecev.

Kourtney Kardashian Goes Shopping In Malibu With Her Children

Po tem, ko je bil Scott julija ujet s Chloe, ki naj bi bila tudi njegovo bivšo dekle, in še bolj zabredel v alkohol in droge, mu je Kourtey zagrozila s polnim skrbništvom, a kot poroča skriti vir, temu ne bo tako. Od njunega razhoda je videti, da se je razvpiti očka vsaj malo ‘spravil skupaj’, v zadnjem času pa je bil tudi pogosto opažen s sinom Masonom. Kourtney naj bi pristala na skupno skrbništvo, kar pomeni, da se bosta z Lordom (tako se tudi sam rad imenuje) skupaj odločala glede vzgoje otrok, kljub temu pa naj ne bi pristala na to, da lahko Scott kadar koli odpelje in pripelje otroke.

Scott Disick Lunches At Toscanova With Mason

Že zdaj jo moti samo misel, da bi rad otroke vzel brez njenega nadzora, saj jo skrbi predvsem njegova treznost. Mason ne izpusti ničesar in Kourtney vedno pove, če se očka obnaša čudno, še dodaja skriti vir.

Scott Disick Lunches At Toscanova With Mason

GRAZIA pa bo še naprej spremljala dogajanje in vas seveda o vsem obveščala!

Foto: JLP

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si