Bodite hvaležni za vse, kar imate in kar ste!

tumblr_ns5u0v8Kul1rdguupo1_1280

Zavedajte se moči svojih misli. Misli so energija. Z njimi kreirate, ustvarjate. Zato je na eni strani zelo pomembno, kakšno razmišljanje ohranjate, saj se vam temu primerno dogajajo, potrjujejo stvari okrog vas. Z vztrajanjem  v negativnem razmišljanju, prepričanjih in mnenjih točno to ustvarjajte in na drugi strani povečujete.  Na drugi strani pa na manifestacijo tega, v kar usmerjate svoje misli, vpliva to, koliko moči in energije imate in koliko nerazrešenih ter nakopičenih čustev nosite v sebi. Ta čustva so tista, zaradi katerih vaša energija ves čas odteka in ste posledično brez moči.

V svetu, v katerem živimo, ima na žalost večina ljudi zelo negativno naravnan um, saj tako razmišljajo njihovi starši, kolektivna zavest in družba okoli nas pa prav tako ni veliko boljša.

Z odločitvijo, da si želite drugačnega, bolj pozitivnega življenja je zato prvo potrebno začeti pri vaših mislih. Začnite razmišljati bolj pozitivno in na drugi strani postanite hvaležni za vse, kar imate, za vse, kar ste in naj vam ne bo vse samoumevno.

Vaša Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si