“Body positive” flashmob z italijansko influencerko Lauro Brioschi


V svetu, kjer se vse odvija neverjetno hitro, tudi živimo tako – le redko si vzamemo čas, da se ustavimo, razmislimo in še enkrat pogledamo. Prvi vtis je tisti, ki šteje največ.

Zato se ogromno žensk nenehno trudi, da bi bile lepe – in so nesrečne, jezne, nezadovoljne, če ne dosežejo nekih nerealnih standardov. A smo mnogo več kot le naš izgled. Ženske smo lepe – ne glede na obliko in velikost. In ne le to – smo močne, intuitivne, pametne, uspešne, lahko smo gospodinje, mame in uspešne poslovne ženske v eni osebi … z nasmehom na obrazu.
Tovrstno je bilo tudi sporočilo posebnega dogodka, ki ga je italijanska influencerka in model z oblinami Laura Brioschi organizirala ob koncu milanskega tedna mode. 30 zelo različnih deklet, velikih in malih, suhih in bolj polnih, je sodelovalo na modni reviji “Body positive” v samem središču Milana na Piazza Duomo – kljub mrazu so se sprehodila le v perilu. Laurin izbor za dogodek je bilo perilo slovenske blagovne znamke Lisca.
Pri Lisci sicer obljubljajo, da kmalu lahko pričakujemo novo zgodbo z oblinami v kopalkah Lisca. Tokrat s slovenskimi obrazi!

Foto: Mattia Abbiati

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si