“Body positive” flashmob z italijansko influencerko Lauro Brioschi


V svetu, kjer se vse odvija neverjetno hitro, tudi živimo tako – le redko si vzamemo čas, da se ustavimo, razmislimo in še enkrat pogledamo. Prvi vtis je tisti, ki šteje največ.

Zato se ogromno žensk nenehno trudi, da bi bile lepe – in so nesrečne, jezne, nezadovoljne, če ne dosežejo nekih nerealnih standardov. A smo mnogo več kot le naš izgled. Ženske smo lepe – ne glede na obliko in velikost. In ne le to – smo močne, intuitivne, pametne, uspešne, lahko smo gospodinje, mame in uspešne poslovne ženske v eni osebi … z nasmehom na obrazu.
Tovrstno je bilo tudi sporočilo posebnega dogodka, ki ga je italijanska influencerka in model z oblinami Laura Brioschi organizirala ob koncu milanskega tedna mode. 30 zelo različnih deklet, velikih in malih, suhih in bolj polnih, je sodelovalo na modni reviji “Body positive” v samem središču Milana na Piazza Duomo – kljub mrazu so se sprehodila le v perilu. Laurin izbor za dogodek je bilo perilo slovenske blagovne znamke Lisca.
Pri Lisci sicer obljubljajo, da kmalu lahko pričakujemo novo zgodbo z oblinami v kopalkah Lisca. Tokrat s slovenskimi obrazi!

Foto: Mattia Abbiati

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri