Bomo to poletje vsi nosili Crocse?

Vroči dnevi kar kličejo po odprti, udobni in stilski obutvi. Iščete par za na plažo, za raziskovanje mest in večerjo v dvoje? Naj letošnje poletje zaznamujejo pari iz pestre palete novih Crocs modelov.

Kolekcija Getaway natikačev in japonk prinaša modele z debelim podplatom v raznolikih sezonskih odtenkih. Prepoznana po svojem minimalizmu ter oblikovana s tehnologijo Free Feel™ in Croslite™ bo ohranila obljubljeno mehkobo, lahkotnost in udobnost.

Postanite del Crocs trenda in doživite poletje v polni meri!

Tudi vsestranska kolekcija Brooklyn, ki je sestavljena iz materialov LiteRide™ in Croslite™, zagotavlja udobnost in lahkotnost na vsakem koraku. Znotraj kolekcije najdemo pester izbor natikačev z debelim podplatom, sandalov s polno peto in gladiatork.

Crocs z novimi modeli dokazuje, da sledi trendom in hkrati prisluhne željam uporabnikov, saj se odmika od prepoznane klasike k modelom, ki združujejo udobje in moderen dizajn. Izberite vašega najljubšega poletnega sopotnika v Crocs trgovini v Cityparku Ljubljana, v Supernovi na Rudniku ali na spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si