Božična darila za vsakega družinskega člana

 

Podarite svojim najdražjim Cuckoo izdelke!

Vstopili smo v enega najlepših mesecev v letu – prazničen in s čarobnostjo obdan december. Božično-novoletni prazniki so zagotovo nekaj, kar vsako leto nestrpno pričakujemo, v trenutnih razmerah pa smo to leto še toliko bolj v pričakovanju magičnosti, ki jo prinese to obdobje.

 

Leto, ki nas je »prisilno ustavilo«, je poskrbelo, da smo začeli iskati veselje v nas samih in malenkostih okoli nas. Letos je bolj kot kadarkoli prej pomembno, da stopimo skupaj in med izbiranjem daril pomislimo na majhna slovenska podjetja in kupujemo lokalno. Slovenski ustvarjalci se namreč skozi vse leto trudijo, da za nas pripravijo krasne unikatne izdelke. Iztekajoče se leto, je leto, ki si ga bomo zapomnili po preizkušnjah in leto, ki nas je naučilo, kako iz slabe situacije potegniti najboljše, kako si pomagati, sodelovati in povezovati. Če vsi stopimo skupaj in s premišljenim nakupom daril pomagamo pri ohranitvi nekaterih delovnih mest in podpremo male podjetnike in ustvarjalce, bomo v tem letu naredili zelo veliko.

 

Cuckoo izdelki za vsak okus

Cuckoo Cups je znamka emajliranih skodelic, katere zgodba se je začela pred slabimi tremi leti, ko je ustanoviteljica Nina Majcen iskala primerne dodatke za njeno drugo start-up podjetje Nest Campers, v sklopu katerega oddaja nizkocenovne bivalnike in avtodome v najem. V letošnjem letu so Cuckoo Cups poleg rekordne spletne prodaje odprli tudi prvo fizično trgovino KUKUŠNJAK. Ob vseh trenutnih ukrepih sicer ta zaenkrat čaka, da ponovno odpre svoja vrata, ekipa pa še zdaleč ne počiva. Za vse okuse in vse starosti so tako pripravili ogromno novosti za prihajajoče praznike.

Vsi izdelki so od začetka do konca izdelani v Sloveniji.

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si