Božični seti Bvlgari

Esence vrhunskega draguljarja za lepše praznične dni …

Bvlgari letošnji december ponuja osupljivo lepe dišeče sete, ki bodo razvajali telo in duha. Našlo se bo nekaj za vsakogar – tako zanjo kot zanj, prekrasni božični seti pa so že na voljo na prodajnih mestih Bvlgari.

OMNIA CRYSTAL EdT XM15 SET M/TRIO

2
Omnia Crystalline edt je cvetna dišava nežnih harmonij, ustvarjena za prefinjen duh sodobnega časa. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodico 40ml, gel za tuširanje 40ml in losjon za telo 40ml. Pot v osrčje čistosti in harmonije.

MAN EXTREME XM15 SET POUCH

1
BVLGARI MAN EXTREME je bela, sveža lesna dišava, ki izžareva moškost in zanimanje za vse odločne, prilagodljive in sofisticirane moške. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodo 100ml, gel za tuširanje 75ml, balzam po britju 75ml in toaletno torbico.

OMNIA COLL MINI SPY SET

O_1
Bvlgari parfumski set vsebuje mini kolekcijo naslednjih dišav: Omnia Crystalline edt 15ml, Omnia Indian Garnet edt 15ml in Omnia Amethyste edt 15ml.

OMNIA COLL SOAP SET

4
Bvlgari parfumski set vsebuje kolekcijo mil z vonji naslednjih dišav: Omnia Crystalline milo 150g, Omnia Indian Garnet milo 150g in Omnia Amethyste milo 150g.

MAN IN BLACK TRVL SET 2H15

5
BVLGARI MAN IN BLACK je moška dišava, ki meji na hipnotično. Kriminalno zapeljiva. Prava neo-orientalna kreacija. Rimski bog ognja v moderni preobleki. Namenjen je moškim, ki so utelešenje nadvse moderne in nezmotljive moškosti. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodo 30ml, kremo za britje 50ml, balzam po britju 40ml in gel za tuširanje 40ml.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri