Božični seti Bvlgari

Esence vrhunskega draguljarja za lepše praznične dni …

Bvlgari letošnji december ponuja osupljivo lepe dišeče sete, ki bodo razvajali telo in duha. Našlo se bo nekaj za vsakogar – tako zanjo kot zanj, prekrasni božični seti pa so že na voljo na prodajnih mestih Bvlgari.

OMNIA CRYSTAL EdT XM15 SET M/TRIO

2
Omnia Crystalline edt je cvetna dišava nežnih harmonij, ustvarjena za prefinjen duh sodobnega časa. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodico 40ml, gel za tuširanje 40ml in losjon za telo 40ml. Pot v osrčje čistosti in harmonije.

MAN EXTREME XM15 SET POUCH

1
BVLGARI MAN EXTREME je bela, sveža lesna dišava, ki izžareva moškost in zanimanje za vse odločne, prilagodljive in sofisticirane moške. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodo 100ml, gel za tuširanje 75ml, balzam po britju 75ml in toaletno torbico.

OMNIA COLL MINI SPY SET

O_1
Bvlgari parfumski set vsebuje mini kolekcijo naslednjih dišav: Omnia Crystalline edt 15ml, Omnia Indian Garnet edt 15ml in Omnia Amethyste edt 15ml.

OMNIA COLL SOAP SET

4
Bvlgari parfumski set vsebuje kolekcijo mil z vonji naslednjih dišav: Omnia Crystalline milo 150g, Omnia Indian Garnet milo 150g in Omnia Amethyste milo 150g.

MAN IN BLACK TRVL SET 2H15

5
BVLGARI MAN IN BLACK je moška dišava, ki meji na hipnotično. Kriminalno zapeljiva. Prava neo-orientalna kreacija. Rimski bog ognja v moderni preobleki. Namenjen je moškim, ki so utelešenje nadvse moderne in nezmotljive moškosti. Na voljo v setu, ki vsebuje toaletno vodo 30ml, kremo za britje 50ml, balzam po britju 40ml in gel za tuširanje 40ml.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si