Brad Pitt prvič po razhodu od Angeline

Brad Pitt je za revijo GQ style odprto spregovoril o svojem razhodu od Angeline Jolie, prenehanju pitja alkohola in terapiji ter o tem, zakaj nič več ne razmišlja o igralstvu.

“Ne spominjam se niti enega dne od zaključka fakultete, da ne bi pil ali pokadil džointa ali vzel kaj drugega. Kar na enkrat sem se začel zavedati, da je to ogromno – cigareti, stvari, ki pomirjajo. In da bežim od svojih čustev. Res sem srečen, da sem prenehal s tem,” je povedal 53-letni igralec, ki se je septembra 2016 ločil od Angeline Jolie in se spustil v boj za skrbništvo nad otroci. Od tedaj do danes se je njegovo življenje obrnilo na glavo, kar dokazujejo tudi fotografije, ki jih je v sodelovanju s fotografom Rayanom MekGinleyjem posnel v ameriških narodnih parkih. V intervjuju je poleg o terapiji in nadomestitvi pitja alkohola z borovničevim sokom in mineralno vodo spregovoril o težkih trenutkih po ločitvi. “Bil sem nemočen in ujet v sistemu, ki se imenuje Socialna služba. A kasneje smo uspeli skupaj poiskati rešitev in se trudimo kot le lahko.” 

Sicer pa je Brad v zadnjem času pozornost usmeril v druge reči in o sebi ne razmišlja več kot o igralcu: “To zdaj zavzema le malo mojega časa. Film mi deluje kot nekakšen slab izhod za soočanje s slabimi občutki. Ni več možno snemati, sploh če si oče.” Eden najuspešnejših svetovnih igralcev se je tako sedaj usmeril v izdelovanje izdelkov iz gline, gipsa in lesa. Uči se o različnih materialih in se trudi popraviti tisto, s čimer je v zadnjih letih škodoval svojim otrokom in družini.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si