Brad Pitt prvič po razhodu od Angeline

Brad Pitt je za revijo GQ style odprto spregovoril o svojem razhodu od Angeline Jolie, prenehanju pitja alkohola in terapiji ter o tem, zakaj nič več ne razmišlja o igralstvu.

“Ne spominjam se niti enega dne od zaključka fakultete, da ne bi pil ali pokadil džointa ali vzel kaj drugega. Kar na enkrat sem se začel zavedati, da je to ogromno – cigareti, stvari, ki pomirjajo. In da bežim od svojih čustev. Res sem srečen, da sem prenehal s tem,” je povedal 53-letni igralec, ki se je septembra 2016 ločil od Angeline Jolie in se spustil v boj za skrbništvo nad otroci. Od tedaj do danes se je njegovo življenje obrnilo na glavo, kar dokazujejo tudi fotografije, ki jih je v sodelovanju s fotografom Rayanom MekGinleyjem posnel v ameriških narodnih parkih. V intervjuju je poleg o terapiji in nadomestitvi pitja alkohola z borovničevim sokom in mineralno vodo spregovoril o težkih trenutkih po ločitvi. “Bil sem nemočen in ujet v sistemu, ki se imenuje Socialna služba. A kasneje smo uspeli skupaj poiskati rešitev in se trudimo kot le lahko.” 

Sicer pa je Brad v zadnjem času pozornost usmeril v druge reči in o sebi ne razmišlja več kot o igralcu: “To zdaj zavzema le malo mojega časa. Film mi deluje kot nekakšen slab izhod za soočanje s slabimi občutki. Ni več možno snemati, sploh če si oče.” Eden najuspešnejših svetovnih igralcev se je tako sedaj usmeril v izdelovanje izdelkov iz gline, gipsa in lesa. Uči se o različnih materialih in se trudi popraviti tisto, s čimer je v zadnjih letih škodoval svojim otrokom in družini.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri