Je vaš moški lastnik najbolj seksi brade v Sloveniji?

14712871_1124940910886335_39653433745023055_o

Sodobni barbar, pripravljen na naslednjo pustolovščino, da vse od sebe. Pri tem se ne boji tveganja in zavestno preizkuša svoje meje. Ker ve, da je življenje igra, si pusti rasti brado … in zmaguje z obilo šarma in prepričljivosti! To je vodilo, s katerim Grazia vstopa v november ali mesec moških brad in bradic, ki ga poznamo kar pod imenom MOVEMBER!

Urejeni lovilci pogledov

V vodilni slovenski kozmetični hiši Afrodita že več kot petinštirideset let navdušujejo in negujejo potrošnice doma in na tujem. Zadnja leta pa skrbijo tudi za naravno in kakovostno nego moške kože. Z novo kolekcijo izdelkov MEN BEARD želijo poskrbeti za urejen videz vseh tistih moških, ki se zavedajo, da neurejena brada in brki sploh niso privlačni. Zvezdniki, kot so David Beckham, Jared Leto, Keanu Reeves, Paul Rudd in Jake Gyllenhaal, se kot urejeni lovilci pogledov zavedajo moči negovane in lepo počesane brade. Kaj pa vaš moški?

[sliderpro id=”811″]

Na Facebooku Grazia Slovenia že poteka nagradna igra ‘NAJBOLJ SEKSI BRADA V SLOVENIJI …’, pri kateri lahko osvojite celo kolekcijo Kozmetike Afrodita! Sledite hashtagu: #bradainbrkiafrodita

slika-005

V kolikor ima vaš moški brado, nam jo seveda pošljite na elektronski naslov grazia@grazia.si do 15.11.2016, ko se nagradna igra konča! Morda bo prav on lastnik najbolj seksi brade v Sloveniji!

Foto: Getty, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si