Brezhiben izgled tudi brez ličil

Crème Prodigieuse® Boost

Nov lepotni korak za takojšnjo brezhibnost

V enem samem koraku ta neobarvan gladilni primer popravi znake hitrega načina življenja in onesnaženega okolja. Večnamenski izdelek nudi naraven učinek »gole« kože za popoln izgled brez ličil, odlično pa se obnese tudi kot podlaga za ličila. Rezultat v samo 15 sekundah: brezhibna polt.

 

 

Skrivnost formule za popolno kožo

Inovativna formula deluje na 5 vidnih znakov, ki jih hiter način življenja in mestno okolje povzročata na koži (nepravilnosti, motna in pusta polt, masten sijaj na določenih predelih obraza, znaki utrujenosti, znaki staranja).

Tehnologija proti staranju, ki krepi kožo na naraven način

Združuje 3 aktivne sestavine naravnega izvora za izboljšanje kožnih mehanizmov: izvleček iz cvetov jasmina, ki je bogat s flavonoli, ščiti kožo pred oksidacijo. Cvet ognjiča spodbuja sintezo kolagena, s čimer preprečuje nastanek prvih gub. Riboza, naravni celični sladkor, pa poveča celično aktivnost in spodbuja sintezo kožnih proteinov, ki so odgovorni za čvrstost kože.

 

 

Tekstura z impresivnim izpopolnjevalnim učinkom in optimizirano naravno sestavo

Izziv: “brezhibna” polt brez pigmentnih madežev in brezkompromisno spoštovanje kožne bariere. Laboratorij NUXE je to dosegel s formulo, sestavljeno iz več kot 77 % sestavin naravnega izvora. Njena skrivnost je naravni prah silice, ki absorbira odvečen sebum in matira kožo, ter derivat biomimetičnega rastlinskega olja (skvalen, pridobljen iz olivnega olja), ki omogoča, da se lepo stopi s kožo.

Uporaba

Izdelek se nanaša z gladilnimi gibi predvsem na predele, ki jih želite popraviti (T-predel, izrazne linije, gube okoli nosu in ust).

Lahko ga uporabite zjutraj nad dnevno kremo za naravno lepo kožo ali pa tekom dneva za takojšnje polepšanje. Tiste, ki prisegate na naraven videz, primer nanesite po uporabi dnevne kreme za brezhibno polt. Lahko pa čezenj nanesete tudi ličila, saj primer zgladi polt in podaljša obstojnost ličil.

 

Crème Prodigieuse® Boost, cena, 30 ml: 25,00 €

 

Spoznajte celotno linijo 5 izdelko za BOOST mladosti in lepote na: https://nuxe.si/linije/creme-prodigieuse-boost/

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si