Brezskrbno udobje

Na nego intimnih predelov pogosto pozabimo. Vendarle je ravno koža na tem predelu najbolj občutljiva, zato lahko napačna intimna nega povzroči številne zdravstvene težave. Če se njene naravne bariere poškodujejo, postane koža bolj dovzetna za škodljive zunanje vplive. Pojavijo se lahko draženje, neugodje in celo okužbe.
Pri negi velja nekaj zlatih pravil: izberite primerno spodnje perilo iz koži prijaznih materialov, tampone menjajte na 2, higienske vložke pa na vsake 3–4 ure. Poskrbite za redno umivanje intimnih predelov, sploh v času menstruacije. Ker se pH vrednost kože intimnih predelov razlikuje od kože na ostalih delih telesa, potrebujete blag in pomirjujoč čistilni izdelek, ki ji bo zagotovil popolno udobje.

Eucerin fluid za intimno zascitoEucerin fluid za intimno zaščito ima pH-vrednost 4,5, ki je prilagojena pH-vrednosti ženskega intimnega predela. Ker vsebuje tudi koži lastno mlečno  kislino, ohranja naravno nožnično mikrofloro in pomirja draženje. Nežen čistilni losjon uporabljajte vsak dan za umivanje, nego in zagotavljanje udobja na tem predelu.
Klinične študije dokazujejo, da je Eucerin fluid za intimno zaščito zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša, celo pri bolnicah s  poškodovano kožo. Prostovoljke so bile zadovoljne z učinkovitostjo izdelka, tako pri umivanju kot pri negi kože. Ginekologi so vsem pacientkam priporočali nadaljnjo uporabo izdelka.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si