Brosway: zapestnice, ki kličejo ponovno rojstvo

Kako dolgo že niste objele prijateljice? Če slučajno v teh dneh praznuje rojstni dan ali pa … kar tako, v znak vaše bližine (na daljavo): ji pošljite zapestnico prijateljstva. Ločijo vas le trije kliki do njenega nasmeha! 

Čeprav se zdi, da se je s socialno distanco naše družabno življenje skoraj ustavilo, še zdaleč ni treba, da je tako. Eno od bolj iznajdljivih idej smo zadnjič zasledili na Instagramu: skuhajte si kavico in napišite sporočilo prijateljici, sestri ali mami, naj si pripravi svojo skodelico najljubše pijače. Čez pet minut jo pokličite in klepetajta, dokler ne izpraznita skodelice.

Čustva nam ne morejo zapreti v karanteno. Prav tako ne bi bilo prav, da so prijateljice, ki zdaj praznujejo svoj osebni praznik, spregledane. Spomnimo se na njih in jim po pošti sporočimo, da jim imamo rade! Predstavljamo vam Grazijine štiri najljubše zapestnice Chakre, ki bodo z ljubljeno osebo delile vaše sporočilo o sreči, ljubezni, življenju! 

1. Brosway Chakra DREVO ŽIVLJENJA: premišljenost, energija, sreča

Kot vir življenja je pozitiven simbol rasti in ustvarjalne energije v vseh smereh, navzgor z vejami in navzdol s koreninami, s čimer vzpostavlja tesno povezavo med Matero Zemljo in vesoljem. Zapestnica s kristali Swarovski®.

2. Brosway Chakra METULJ: sprememba, ponovno rojstvo, spokojnost

Simbologija, povezana s to čudovito žuželko, se nanaša na idejo duhovne preobrazbe in ponovnega rojstva: popoln srečni čar za tiste, ki imajo globoko osebno spremembo, da pridejo močnejši in bolj umirjeni. Zapestnica s kristali Swarovski®

3. Brosway Chakra CVET LOTOSA: ponovno rojstvo, moč, lepota

Cvet lotosa pomeni nov začetek, konec ere in ponovno rojstvo, odrešitev, ki temelji na moči in vztrajnosti. Je simbol elegance, lepote in čistosti. Zapestnica s kristali Swarovski®

4. Brosway Chakra KAČJI PASTIR: svoboda, preobrazba, identiteta

Kačji pastir, simbol svobode in nevarnosti pozitivnosti, predstavlja preobrazbo in spreminjanje življenja. Pomembno je, da presežete nastope, kačji pastir vas spodbuja k iskanju lastne identitete in uveljavljanju svoje osebnosti. Zapestnica s kristali Swarovski®.

Če iščete še kakšne druge pomene, je večja izbira le klik stran: www.stentime.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si