Bruno banani predstavlja novo žensko dišavo Daring Woman

Dišave bruno banani vas vabijo, da odkrijete svojo živahno in avanturistično osebnost z novim senzualnim in ženstvenim vonjem: Daring Woman.

Tehnologija časovne sprostitve vonja
Uporaba dišave takoj naredi občutek senzacionalnosti … a kasneje, ko dejansko potrebujete samozavest, ta senzacionalen občutek izhlapi. Zdaj, zahvaljujoč “Time Release Technology” oziroma tehnologiji časovne sprostitve vonja, vam dišava Daring Woman brez truda pomaga, da oddajate zapeljive note dišave čez cel dan.
S tradicionalno dišavo začetne zgornje note dišave izhlapijo v pol ure uporabe. Dišava Daring Woman je narejena s posebno tehnologijo s prisotno molekulo sladkorja, ki privlači olje, in lupino, ki privlači vodo. Molekula absorbira parfumsko olje in v svoje jedro zaklene vonj, dokler vlaga v koži ne raztopi zunanje lupine in sprosti parfum. Torej ta tehnologija omogoča ponovno aktiviranje zgornjih not v urah po prvi uporabi.

Dišava
Topla in elegantna dišava Daring Woman se lahko nosi za vse priložnosti, saj je kot dodaten dotik, ki izboljša vašo samozavest. Sočna bergamotka, žametna breskev in hrustljavo zeleno jabolko naredijo slasten vrh dišave. Ženstvena cvetlična mešanica pomarančnega cvetja in roza vrtnice je srce dišave. Sandalovina, benzoin in mošusne note ustvarijo senzualno bazo dišave.

Dizajn stekleničke in embalaže
Steklenička je zasnovana s prelepim zlatim pokrovčkom, ki spominja na hudičeve rogove s pridihom porednosti in humorja. Sveža barva breskve dišave se dopolnjuje z embalažo enake barve, ki je v stilu bruno banani blagovne znamke.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si