Bvlgari GOLDEA THE ROMAN NIGHT v ljubljanskem nebotičniku

V ljubljanskem Nebotičniku, v soju luči in moči teme, visoko nad strehami – podobno kot v oglasnem filmu z očarljivo Bello Hadid – je potekala predstavitev nove hipnotične dišave rimskega draguljarja, hiše BVLGARI. Goldea The Roman Night je resnično utelešenje glamurja … Karizmatična cvetno-mošusno-ciprska dišava je v trenutku prevzela vse prisotne. Parfumer Alberto Morillas jo je označil za “Zlati eliksir belega cvetja, ki pokaže svojo moč šele ponoči!” in v to sta nas povsem prepričali tudi predstavnici podjetja Orbico Beauty, Katja Šafar in Natali Duhovnik.


Bvlgari Goldea The Roman Night in kraljice lepotnih blogov v Sloveniji – z leve Nika Veger, Ajda Sitar in Sara Ledinek s predstavnicama podjetja Orbico Beauty, Natali Duhovnik in Katjo Šafar.


Tudi Leo Filipovič, blogerko in voditeljico, je povsem očarala hipnotična cvetno-ciprsko-mošusna dišava BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT.


Bvlgari GOLDEA THE ROMAN NIGHT je prevzela tudi Katarino M. Bajt (tretja z leve), izvršno in lepotno urednico GRAZIE.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri