Bvlgari Hotel London

Bvlgari, znamka ki od leta 1884 slovi po svoji italijanski prefinjenosti, esktremni kvaliteti in prekrasnem, prepoznavnem stilu, ki popolno kombinira klasicizem z modernostjo. In prav vse to, je mogoče začutiti in doživeti v enem najbolj prestižnih londonskih hotelov verige Bvlgari. Nahaja se na robu znamenitega Hyde Parka, v prestižni soseski Knightsbridge le nekaj korakov stran od nakupovalnega centra Harrods. Vse od svojega odprtja leta 2012, Bvlgari Hotel London postavlja nove standarde luksuznim hotelom v britanski prestolnici. S svojim vrhunskim dizajnom in servisem goste navdušuje tako v izjemno prostornih sobah kot tudi v drugih storitvah kot so popolno opremljen fitnes center ter nepozaben spa center (v katerem med drugim ne manka 25 metrski plavalni bazen), kino, plesna dvorana, idr.

Servis se v hotelu Bvlgari prične v trenutku, ko gostje v roke dobijo sobe svoje hotelske sobe ali pa celo prej ob samem prihodu na letališče, hotelsko osebje bo za čas vašega bivanja v britanski prestolnici poskrbelo za vaše ugodje in vam pričaralo zares nepozabno izkušnjo. Hotel ponuja različne sobe in suite, ki bodo vaša mala oaza miru, udobja in luksuza. Bvlgarjeva pozornost na detajle je vidna v prekrasnem dizajnu, ki kombinira marmor z lesenimi dodatki, bogatimi draperijami in stilskem pohištvu, v katerem se angleški stil preplete z italijansko dediščino.

Seveda pa bomo bivanje izkoristili tudi za nekoliko bolj družabna dogajanja, kot je gurmansko razvajanje v restavraciji Sette. Gre za prvo restavracijo neyorške verige Scarpetta Restaurants v Londonu, ki prinaša avtentično italijansko hrana s pridihom Manhattna. Sette nadaljuje tradicijo vrhuskih sezonskih sestavin, domačih testenin in sladkih italijanskih pregreh, ki bodo prepričale še tako zahtevne goste.

Večer zaključimo v pravem “dolce vita” stilu, natančneje v klubu Nolita Social. Imenovan po ljubki newyorški četrti na severu Little Italy, Nolita Social prinaša energijo newyorške noči v London, seveda v družni odličnih kokteljov, žive glasbe in DJ-ev.

BVLGARI HOTEL LONDON

171 Knightsbridge, London SW7 1DW

https://www.bulgarihotels.com/en_US/london

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si