C&A ima darila, ki vsem prinašajo veselje!

ca_xmas_online_slo_1200x628_partydress

Družinsko podjetje C&A je že vrsto let vodilni ponudnik ugodnejših oblačil najnovejših slogov in modnih smernic. Svojo formulo za uspeh pripisujejo dejstvu, da odkrivajo in zadovoljujejo resnične potrebe vsakega kupca in razvijajo bolj trajnostne poslovne prakse. Verjamejo v tradicijo, a sledijo temu, da je potrebno tudi tradicijo ves čas posodabljati. Prav zato v podjetju C&A s svojim hlepenjem po znanju in rezultatih skrbno in ustvarjalno sejejo semena za prihodnost. Ker so jim najpomembnejši ljudje in naš planet, modno industrijo peljejo naprej, v prihodnost. Na vseh teh karakteristikah temelji tudi aktualna kolekcija znamke C&A z linijami, namenjenimi za vse priložnosti in razpoloženja, za sproščene zimske trenutke in slavnostne praznične večere, zanjo, zanj in za najmlajše modne navdušence.

ca_xmas_online_slo_1200x628_jumpsuit

Oblačila znamke C&A so ustvarjena, da bi vnesla svež in moden stil v resnično življenje. Grazia verjame, da vas je že zamikalo in bi se z veseljem zavrteli med policami in obešalniki vaše najbližje C&A poslovalnice.

ca_xmas_online_slo_1200x628_kids

Med 1. in 7. decembrom velja prav poseben popust: na 2. cenejši kos pletenin ženske in moške kolekcije velja 50% popust. Sicer pa je C&A pravi naslov za vse, ki iščete darilo ali popoln stajling za božični večer, silvestrovo ali poslovno prednovoletno zabavo.

ca_si_knit_l_m_2016_a4quer_72dpi_rgb

Več o znamki C&A: TUKAJ

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si