Nova kolekcija C&A usmerjena na elegantne stile, grunge ter bolj grobo modno smer

C&A z novo kolekcijo za jesen/zimo 2022 postaja še modernejši! Kot modna hiša ima močno sporočilo, ki premika meje: želi navdihniti vse, da se počutijo, izgledajo in delajo dobro.   

Modni brend Clockhouse za mlade vsebuje kolekcije, ki se fokusirajo na nove konfekcijske in mladostne trende, navdihnjene z azijskim tržiščem, kot tudi grunge uporniške vibracije zanimive GenZ uporabnikom. Vse odražajo grobo in realno naravo sveta okoli nas.

Prefinjeni kosi, casual chic pisarniška oblačila in lahko stilizirana dnevna kombinacija oblačil, predstavljajo ključne kose sezone. Kolekcije “Everyday Chic”, “New Way of Working”, “Indoor Chic” in “Night Dressing” nudijo široko paleto elegantnih kosov za najbolj elegantno sezono konec leta, vključno s tkaninami kot je kašmir. Barvni  razpon zajema vse od sofisticiranih nevtralnih tonov do sijoče safirno modre, smaragdno zelene in fuksija rožnate.

Kot dodatek je C&A dizajnerski tim kreiral kolekcijo džinsa jesen/zima ’22, ki je navdihnjena s povezavami v naravi. Džins linija “The Unisex” – za povezovanje spolov in ras brez meja, tam kjer obstaja sprejemanje in sodelovanje, spoštovanje in ljubezen. Oblačila so bila kreirana s spoštovanjem do narave: z uporabo nizke količine vode in kemikalij, recikliranih materialov uporabljenih v C&A FIT (Tovarni inovacij in tekstila) kot tudi materiala s certifikatom C2C. Priljubljena tkanina sezone je 100% reciklirani džins, vsebovana tudi v najbolje prodajanih krojih C&A – “The Straight” in “The Slim”.

Več utrinkov s predstavitve nove C&A kolekcije pa si poglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

#wearthechange #candashowroom #candaAW22 #candaFW22 | www.c-a.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si