CACHET BOUTIQUE NYC

Za pravi počitek in hiter pobeg pred uličnim vrvežem in hitrim tempom mesta New York se v zgornjem delu otoka skriva prava majhna urbana kulturna oaza imenovana Cachet boutique NYC.

Hotel, ki v svojem dizajnu in ponudbi spretno kombinira newyorški duh z azijsko senzibilnostjo, ponuja 105 sob in suit. Opremljene so s po meri narejenim pohištvom oblikovalca Jaya Godfreyja. Ključni namen je ustvarjanje sproščenega in umirjenega vzdušja, k čemur odlično pripomorejo skriti kotički, kot so trije vrtovi. V tem hotelu vas seveda razvaja zdrava, organska azijska kuhinja, ki jo v restavracijah EDEN Local in The Bellbrook pripravlja chef Davis Laris. Navsezadnje pa je tu seveda še njegova odlična lokacija, hotel se namreč nahaja v t. i. predelu Hell’s Kitchen, ki je kakor nalašč za odkrivanje in raziskovanje mesta New York!

 

 

 

 

 

 

Spletna stran: https://cachetboutiquenyc.com
Naslov: CACHET BOUTIQUE NYC, 510 W 42nd St. New York, NY 10036

Besedilo: Tesa Jurjaševič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri