Cara Delevingne je nova ambasadorka znamke Rimmel

"Paper Towns" New York Premiere

Priljubljena kozmetična znamka Rimmel London je objavila novico, ki jo presenetila modni in lepotni svet, in naznanila, da je njihova nova ambasadorka model in igralka s številnimi talenti Cara Delevingne. Da se je 23-letna Londončanka pridružila družini Rimmel in bo postala zvezda v prihajajočih oglaševalskih kampanjah preseneča, saj je nedavno izjavila, da se umika iz modnih voda in se bo posvetila predvsem igralstvu, pa tudi ustvarjanju glasbe. A karizmatična Cara je predana svojim koreninam in omamne ponudbe ni mogla zavrniti, saj je Rimmel London znamka, s katero je odraščala: “Počaščena sem, da bom sodelovala z blagovno znamko Rimmel. Je prva dekorativna blagovna znamka, s katero sem se srečala kot najstnica. Sem londonsko dekle in Rimmel resnično zajema in predstavlja mestno drznost in svetovne lepotne trende.”

Ker slovi po svoji močni podobi in stilu, s katerim postavlja nove modne smernice, je Cara najboljša izbira za predstavljanje blagovne znamke Rimmel. Poleg njenega fenomenalnega uspeha v svetu mode je tudi nadarjena igralka, ki ima pred sabo briljantno kariero. Je vzor mladim ženskam in ima veliko bazo oboževalcev z več kot 36 milijonov sledilcev na družabnih omrežjih.

DOsedanja ambasadorka znamke Rimmel London Kate Moss

DOsedanja ambasadorka znamke Rimmel London Kate Moss

Johanna Bussinelli, vodja marketinga dekorativnih blagovnih znamk pri Coty-ju, pravi: “Cara Delevingne je popolna izbira s postavljanjem novih modnih smernic in z drzno mladostno ulično osebnostjo. Ima drzen, moderen videz in oster smisel za modo ter samozavesten nastop, za katerim stoji resnična lepota. Cara Delevingne je globalno občudovana zaradi njenega individualizma in samoizražanja. Za Rimmel je močna pridobitev, saj navdihuje nove generacije žensk in prikazuje drugačen eklektičen londonski videz.”

Foto: Getty

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si