Cara&Kate za Mango: jesen-zima 2015/16

Cara Delevinge in Kate Moss sta nazaj!

MANGO_1

Dinamični britanski duo je ponovno združil moči, tokrat za novo kampanjo modne hiše Mango za jesen-zimo 2015/16.

Resice, hlače na trapez in kavbojski gležnarji – ja, tudi španska modna hiša se je odločila nadaljevati v stilu sedemdesetih, nova kampanja pa stoji za geslom #sometingincommon, ki se lahko nanaša tudi na skupne točke supermodelov. Obe imata namreč nedvomno divjo plat in kot pravi pesem v kampanji ‘Girls Just Wannna Have Fun’, se radi zabavata, prav tako pa sta obe pred kamero videti zelo naravno in naravnost čudovito!

MANGO_3

„S Caro se vedno zabavava in v tej kampanji je to še kako opazno,“ je že maja, ko so naznanili sodelovanje, povedala Kate Moss.

MANGO_2

Cara pa je še dodala: „Kate je idealna partnerka v zločinu. Obožujem njeno osebnost in profesionalnost. Reprezentira pravo modno ikono in da se lahko učim od nje in delam z njo, je zame privilegij. To snemanje je bilo epsko in s Kate je vedno zabavno!” Verjamemo! 😛

Na posnetku si oglejte, kako se v novi kampanji blagovne znamke Mango zabavata Kate in Cara!

Foto: Mango

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri