Čas je za nov začetek – z gibanjem, prehrano in igrifikacijo

1, 2, 3, GREMO! na Istrski maraton

So novoletne zaobljube že pozabljene? Čas je za nov začetek, za dober zgled in za najboljšo različico sebe. Program 1, 2, 3, GREMO! se vrača v osveženi podobi. Sodelujoči se bodo s celovitim programom v 11 tednih pripravljali na HOFER rekreativni tek na Istrskem maratonu.

Ambasadorji so pripravili celovit program vadbe in prehrane

Da bo 10 kilometrov zlahka premaganih, bodo poskrbeli ambasadorji – osebnemu trenerju Janu Kovačiču in motivatorju Marku Potrču se pridružuje še prehranska strokovnjakinja Mojca Cepuš, ki bo delila nasvete za zdrave in okusne obroke. Projekt ostaja dobrodelen, dodatna novost pa je igrifikacija, ki bo vnesla spodbudno tekmovalnost in sodelujočim omogočila spremljanje napredka. Projekt 1, 2, 3, GREMO! s pomočjo ambasadorjev tudi letos sporoča, da vztrajnost, disciplina in trud pomagajo pri doseganju vseh življenjskih ciljev, ne le športnih, ter nagovarja k rednemu gibanju in premikanju lastnih meja. Uči, da lahko s pomočjo uravnotežene prehrane, ki smiselno dovoljuje tudi male pregrehe, dosežemo več kot s strogo dieto, in nagovarja k pozitivnemu osebnemu odnosu.

Skupaj na Istrski maraton – zase in za dober namen!

Svoj cilj bo projekt 1, 2, 3, GREMO! dosegel 14. aprila, saj se bodo podporniki s celovitim programom vadbe, prehrane in motivacije pripravljali na HOFER rekreativni tek na Istrskem maratonu. Pretečeni kilometri se bodo pretvorili v sredstva za dober namen. HOFER bo namreč za pomoč otrokom v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji daroval 10 centov za vsak pretečeni kilometer v okviru akcije 1, 2, 3, GREMO!. Za prvi mejnik na poti do cilja ne bo treba čakati predolgo. Kmalu bo na vrsti prva preizkušnja, na kateri bomo ugotovili, v kakšni pripravljenosti je Slovenija, in med izvajanjem projekta preverili tudi napredek.

Nova ambasadorka, nutricistka Mojca Cepuš

Od 28. januarja naprej lahko podporniki na spletni strani 123gremo.si ustvarijo svoj profil in podpišejo zaobljubo, s katero se zavežejo, da bodo postali boljši, vztrajnejši in samozavestnejši. S pomočjo profila bodo lahko vsak dan spremljali svoj napredek, dostopali do brezplačnih nasvetov in beležili opravljene naloge, saj program nadgrajuje igrifikacija. Ta bo poskrbela za spodbudno tekmovalnost in sproti bodrila k redni vadbi. Zmagovalci bodo za motivacijo po Istrskem maratonu nagrajeni z vadbo in nasveti ambasadorjev projekta.

3.600-krat hvala!

V letu 2018 so podporniki projekta 1, 2, 3, GREMO! pod budnim očesom ambasadorjev, Jana Kovačiča in Marka Potrča, pretekli kar razdaljo okoli sveta. Skupaj so premagali 41.609 kilometrov in za otroke v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji pritekli 4.160,90 evra. Projekt je s 123-dnevnim programom vadbe, z nasveti strokovnjakov in dogodki po vsej Sloveniji spodbujal h gibanju, zaključil pa se je s skupinskim tekom na maratonu v prestolnici. Obljubo svojemu telesu je podpisalo več kot 3.600 Slovenk in Slovencev.

Ambasadorja Marko Potrč in Jan Kovačič

Čas je za nov začetek. Zase, za svoje telo in za boljše počutje. Več informacij je na voljo na spletni strani www.123gremo.si, Facebooku in Instagramu.

1, 2, 3, GREMO!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si