Čas je za pozitivne misli: skupaj bomo zmogli!

To, da je postala družina v času širjenja koronavirusa še trdnejša celica, je jasno. GRAZIA ni nobena izjema! Kako nas opogumljajo glavne urednice tujih edicij naših sestric? Z nami jih je nekaj delilo svoje pozitivne misli.

ITALIJA

„Draga GRAZIA Slovenija, radi vas imamo bolj kot kadarkoli, ostati moramo združeni v času te pandemije. Vsi smo morali spremeniti svoje navade v času ukrepov, da bi zajezili širjenje virusa, od zaprtja mej do socialne distance. Vendar upam, da bo potem, ko bo vsega konec in bodo odkrili cepivo, spet zavladalo svetovno sestrstvo.”
Silvia Grilli, GRAZIA Italija

FRANCIJA

„Ostajamo skupaj in se podpiramo kot prave sestre, se spodbujamo in navdihujemo, predvsem pa smo skupaj močnejše! Naše misli so usmerjene v vse, ki trpijo zaradi pandemije!”
Veronique Philipponnat, GRAZIA Francija

KITAJSKA

„Ljudje smo pozabili na vsakdanje vrednote, ki so postale samoumevne. Ta situacija nas je spomnila, kako pomembne so nekatere majhne stvari v normalnih okoliščinah. Upam, da se bo svet kmalu vrnil v normalno stanje.”
In Sun Cha, GRAZIA Kitajska

NEMČIJA

„Uredništvo je močno prizadela novica o kruti situaciji pri italijanski sestrici, na katero mislimo ves čas, seveda ob upoštevanju vseh ukrepov, ki nam jih je naložila naša vlada. Trudimo se, da ne bi zapadli v paniko, in se ob tem zavedamo, da je zdaj bolj kot kadarkoli pomembno, da se vse države podpiramo. Ena stvar je gotova: situacijo bomo premagali le skupaj!”
Ingrid Rose in Tim Affeld, GRAZIA Nemčija

MEHIKA IN LATINSKA AMERIKA

„Naša vera in moč sta na preizkušnji. Naš edini fokus trenutno mora biti skrb zase in drug za drugega, to, da ostanemo pozitivni in verjamemo, da bo te nočne more kmalu konec. Upam, da bo to dobra lekcija za celotno človeštvo – da bo naše življenje lepo šele takrat, ko bomo resnično pripravljeni pomagati drugim.”
Toni Salamanca, GRAZIA Mehika in Latins
ka Amerika

AVSTRALIJA

„Eden od načinov gledanja na epidemijo COVID-19 je tudi ta, da nas je prisilila v prepotreben oddih v času do nejasnega cilja in s premalo zavedanja, kakšen vpliv imamo na tej poti. Morda je zdaj čas za razmislek.”
Marne Schwartz, GRAZIA Avstralija

GRAZIA Slovenija se pridružuje vsem pozitivnim mislim in ostaja doma, dokler bo to za skupno dobro nujno potrebno! Užijte dan, kjer koli že ste 🙂

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si