Čas je za SOuL oddih: nahranite dušo in telo

V hotelih LifeClass Portorož so za topli del leta pripravili ekskluzivne kratke oddihe, ki temeljijo na najpomembnejši sestavini vsakega obroka – soli.

 

Privoščite si solni piling (Foto hoteli LifeClass Portorož)

 

Zakaj je SOuL oddih za dušo in telo? 

Pridelava soli v Sečoveljskih solinah je enaka kot pred 800 leti. Preprosti solinarji so že v 13. stoletju naučili menihe iz samostana sv. Lovrenca, da naravne lokalne elemente, ki izhajajo iz solin, uporabijo v zdravilne namene. Pojmi, kot so notranji mir, zdravje in dobro počutje, niso samoumevni. To vedo v Mind Hotelu Slovenija 5*, kjer popoln oddih dopolnjujejo z udobjem domače postelje in menijem vzglavnikov.

 

 

Začinite oddih po svoje

Oljčno olje, sezonska zelenjava lokalnih pridelovalcev in Piranska sol so rdeča nit vseh jedi resorta LifeClass Hotels & Spa. Privoščite si barvite grižljaje v eni najbolj priljubljenih restavracij v središču Portoroža, Istrian bistro & Tapas baru. Za »piko na i« pa še koncert klavirske glasbe in večkrat nagrajena torta s solnim cvetom v Café Centralu.

 

Vrhunska Restavracija Salina bo poskrbela za popotovanje od morja do vesolja (Foto hoteli LifeClass Portorož)

 

Prepustite se morju

Šumenje morja v kombinaciji s plavanjem nas umiri ter deluje osvobajajoče. Komaj čakamo na skok v morske globine. Prenovljena plaža Meduza bo s svojo ponudbo domačih sladoledov, osvežilnih napitkov in udobnih ležalnikov poskrbela za pravo doživetje. Zvečer pa si privoščite sproščanje ob meditativni glasbi v ogrevanih, z morsko vodo napolnjenih bazenih Sea Spa ali tistih s termalnim Pramorjem. Za domov pa – žepna SOuL!

 

Vdihnite zrak s polnimi pljuči!

Morski zrak na priobalnem območju je obogaten z zdravilnimi negativnimi ion. Nič čudnega torej, da se ob morju bolje počutimo, naše misli se zbistrijo, telo je bolj okretno, mi pa nasmejani. Sprehodite se do Sečoveljskih solin.

 

Začutite, otipajte, okusite in občudujte vse okoli vas (Foto hoteli LifeClass Portorož)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si