Čas je za spomladansko barvitost na vašem obrazu

Prvi spomladanski žarki in cvetoča narava nas že vabijo, da si privoščimo večjo svobodo v barvah našega stila in videza. Kot ustvarjena za to obdobje je najnovejša kolekcija ličil Artistry Signature Color™, ki vključuje ličila za oči in lica v čudovitih barvnih odtenkih pomladnega prebujanja. Slednja bodo vašo naravno lepoto še okrepila in ostala na vašem obrazu brezhibna 12 ur in več.

Processed with VSCO with hb1 preset

Senčila za oči in škatlica

Pomlad je čas za mikavne poglede, razigrane mežike in frfotanje trepalnic, ki jih bodo nežno obarvana senčila za oči naredila še lepše ter zapeljivejše. Več odtenkov Artistry Signature Color™ ponuja bogato izbiro: za brezhiben dnevni videz izberite senčila v barvah naravnega sijaja ali bronastih nians, ki odlično sovpadajo s sončno zagorelimi trendi, v večernih urah pa začarajte s kombinacijami nežne zadimljenosti, očarljive vijolične ali rožnato čokoladne ter dodajte svojemu pogledu občutek mističnosti. Žametno gladke formule v prahu vam omogočajo, da same izberete končni učinek, ki ga želite doseči, naj bo ta mat, sijaj ali kovinski.

Fall 2015 Eye Shadow - Pink ChocolateFall 2015 Eye Shadow - Plum BerryFall 2015 Eye Shadow - Natural Glow

Rdečilo za lica

Bodite neustavljive in z nasmejanim licem širite pozitivno energijo povsod, kamor vas bodo zanesli s pomladanskimi žarki obsijanimi daljši dnevi. Poudarjena lička so tista, ki sooblikujejo linije vašega obraza in poudarijo vaš nasmeh. Priporočamo vam uporabo Artistry Signature Color™ svilanto gladkega rdečila za lica, ki omogoča mat ali svetleči končni učinek in dopolnjuje vsako vrsto polti. Izbirate lahko med breskovim, sladkim ali nežno rožnatim odtenkom ter zlato obarvanim sijajem; uporabljena tehnologija, ki odseva svetlobo, pa bo poskrbela za osvetlitev naravnih potez vašega obraza.

Fall 2015 Cheek Colour - Peachy PinkFall 2015 Cheek Colour - Soft Rose

 

Dolgoobstojno črtalo za oči

Črtalo za oči je danes skorajda že obvezna oprema vseh pripadnic nežnejšega spola, saj poskrbi, da oblika in barva oči izstopata ter pritegneta pozornost, ki si jo zaslužita. Toplejše temperature, ki so pred nami, pogosto uničijo nanešeno ličilo, zato v kolekciji Artistry Signature Color™ najdete dolgoobstojno črtalo za oči, ki s kremno formulo omogoča gladek nanos, brez razmazovanja. S črtalom na eni strani in gobico na drugi boste lahko ustvarile raznolike linije – od natančnih obrisov do dramatičnega videza za večerne dogodivščine. Izbrani odtenek, črni, rjavi, vijolični ali grafitni, bo vašim očem dodal pravo mero poudarka.

Fall 2015 Eyeliner - graphite

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si