Čas za vašo kariero: Prihaja največji spletni karierni sejem pri nas

22. oktober je datum, ki si ga nedvomno zabeležite – ne glede na to, ali iščete novo zaposlitev, nova znanja ali zgolj navdih za boljšo karierno pot. Prihaja namreč največji vseslovenski spletni karierni sejem MojeDelo.com, ki bo tokrat v celoti potekal na spletu. Ob izjemni priložnosti za spletne razgovore za delo na področju vse Slovenije bo ponudil koristna brezplačna izobraževanja, strokovna predavanja, predavanja zvenečih uspešnih imen in kar pet nagradnih hekatonov z bogatim denarnim skladom. Vzemite si čas za 18. karierni sejem MojeDelo.com in spremenite svojo prihodnost na bolje.

 

Foto: Pinterest

Vzemite si minuto za svojo prihodnost: Prihaja največji karierni sejem MojeDelo.com, tokrat na spletu

Vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com, ki je v preteklih letih z več tisoč obiskovalci polnil dvorane in hodnike Cankarjevega doma v Ljubljani, se tokrat predstavlja v svoji futuristični preobleki in vas vabi po karierni navdih in nova znanja v svoje privlačno oblikovane virtualne dvorane, ki jih lahko obiščete od koder koli. Prinaša zelo bogat program na številnih kariernih področjih, na vas je le, da se s svojim življenjepisom prijavite na sejem in se udobno namestite pred računalnik.

Na spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com bo ob neposrednih razgovorih za delo mogoče opraviti tudi osebno karierno svetovanje kadrovskih specialistov MojeDelo.com in Zavoda RS za zaposlovanje in z njimi izpiliti življenjepis, kar lahko prinese prednost pred drugimi kandidati. Na voljo bo tudi brezplačno psihološko testiranje, ki ga uporablja vse več podjetij pri iskanju novih kadrov.

 

Najdite svoj navdih pri uspešnih znanih obrazih

Svoje skrivnosti kariernega uspeha bodo razkrili številni znani obrazi, med njimi Bine Volčič, Boštjan Nachbar, Filip Pesek, Sašo Kronegger, Žiga Peljko, Alenka Košir, Cool Fotr, Katarina Benček, Boštjan Romih, Sonja Peklenik in številni drugi.

 

Kar pet hekatonov z bogatim denarnim nagradnim skladom

Največji vseslovenski karierni sejem MojeDelo.com bo postregel s kar petimi nagradnimi hekatoni s skupnim bogatim denarnim skladom več kot 10.000 evrov neto. Izkoristite odlično priložnost, pokažite svoje znanje in postanite zmagovalci katerega izmed naslednjih izzivov:

– Hekaton za študente in dijake na temo »Kako bi mladim približal uporabo spletne platforme MojeDelo.com za iskanje zaposlitve in karierno svetovanje?« (pokrovitelj MojeDelo.com).

– IT hekaton na temo »informacijska varnost« (pokrovitelj Banka Slovenije).

– IT hekaton na temo »poslovna inteligenca« (pokrovitelj Triglav).

– IT hekaton na temo »DATA« (pokrovitelj NLB).

– Hekaton za strojnike na temo »strojništvo« (pokrovitelj MAHLE).

 

Zabeležite si 22. oktober in se podajte na pot k boljši zaposlitvi, boljši plači, novim znanjem, po karierni navdih in karierni uspeh.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si