CATRICE predstavlja “lala Berlin”

CATRICE omejena kolekcija „lala Berlin” je rezultat sodelovanja mednarodno priznane modne znamke z istim imenom.

Trend izdelki, ki nudijo holografske efekte, da ustvarijo poseben sijaj, so bili narejeni v sodelovanju z berlinsko oblikovalko Leylo Piedayesh in se odlično skladajo z njeno pomladno/poletno kolekcijo.
V nadaljevanju predstavljamo nekaj izdelkov iz kolekcije, ki je na voljo  v drogerijah DM, drogerijah Tuš, na Click2chic in Ličila.si ter Spar Citypark Ljubljana.

Senčilo za oči

Tri harmonična pudrasta senčila za oči z holografskim zaključkom v eni paleti. Praktična za na pot: paletka vsebuje veliko ogledalo.

 

 

 

 

 

 

Osvetljevalec v stiku
Vsestranski osvetljevalec v stiku s kremno teksturo. Srednje prekrivanje za ustnice s holografskim sijajem ali individualni poudarki na očeh, ličnicah ali nad zgornjo ustnico. Na voljo v treh barvnih različicah.

 

Maskara GLAM & DOLL ORANGE
Ustvarite videz, ki bo privabljal poglede! Najbolje prodajana maskara je sedaj na voljo v omejeni svetlo oranžni barvi. Za izjemen pogled z gostimi trepalnicami in ekstra volumnom. Lahko jo uporabite samostojno ali kot vrhnji premaz.

 

 

Eyeliner v traku
Holografski, samolepljivi eyeliner trakovi za popoln futurističen stil. Različne velikosti puščajo veliko prostora za ustvarjanje edinstvenih lepotnih “lookov”.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si