CATRICE predstavlja novo kolekcijo “Blush Flush”


“Draping”, trenutno najbolj popularen lepotni trend na modnih brveh, je s kolekcijo CATRICE “Blush Flush” možen na nosljiv način. Različne teksture ter večplastni odtenki rdečil omogočajo individualno poudarjanje in osvetljevanje za čudovito polt.

PALETA RDEČIL OMBRÉ

odt. C01 Blurred Orange (5,69 €)

Paleta rdečil z mehko pudrasto teksturo združuje različne mat in sijoče efekte. Čudovito barvno prehajanje omogoča individualne možnosti nanosa za sijoč, svež izgled.

 

 

 

 

 


RDEČILO CUSHION

odt. C01 Tanned Rose ( 5,29 €)

Kremna tekstura se nahaja v pokrovčku stika in ima aplikator z gobico za enostavno zabrisanje – idealno za hitre popravki v službi!

 

 

 

 

 

 

RDEČILO BUTTER TO POWDER

C01 Vibrant Pink

Z inovativno hibridno teksturo, ki spremeni masleno formulo v pudrast zaključek in nudi intenzivno pigmentacijo za izjemno svež izgled.

 

 

 

 

 

 

 


RDEČILO MOUSSE

odt. C03 Dusted Rose (4,29 €)

Rdečilo s penasto teksturo ima čudovit mat zaključek. Gobica zagotavlja natančen nanos. Da intenzivirate efekt pudraste teksture, preprosto nanesite rdečilo kot osnovo.

 

 

 

 

 

 

 


FLUID ZA SIJAJ

odt. C01 Eternal Glow (5,29 €)

Tekoče rdečilo ima rahlo sijoč zaključek in zaradi kapalke idealno doziranje. Fluid lahko uporabite kot osnovo pod pudraste teksture ali samostojno.

 

 

 

 

 

 

 

* Omejena kolekcija bo na voljo od 24. januarja.

 

 

 

 

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri