Catrice predstavlja omejeno kolekcijo “BAM BROW”


Trend obrvi je dosegel nov nivo: namesto popolno oblikovanih obrvi so zdaj “in” avtentične oblike. Polne obrvi so še vedno popularne – vendar morajo zdaj izgledati čim bolj naravno. Za trendseterke to pomeni: prste stran od pincete in posezite po lepotnih pripomočkih za negovane, vendar naravno teksturirane obrvi.

Omejena kolekcija “BAM BROW” iz CATRICE ponuja optimalno podporo: dva “must have” izdelka, ki odlično delujeta skupaj in ustvarita naraven in poudarjen izgled. Serum Brow Boost stimulira rast dlačic in zagotavlja vidno bolj polne, negovane obrvi. Potrebujete samo nekaj manjših popravkov? Zlahka zapolnite vrzeli z dvojnim Svinčnikom za obrvi Brow Pro in zaradi voskaste teksture dosezite gladek rezultat.

Svinčnik za obrvi Brow Pro Pen
Popolna 2 v 1 rešitev za bolj goste obrvi: Dvostranski svinčnik za obrvi ima voskasto teksturo in ovalno mini krtačko za naraven rezultat in vidno bolj polne obrvi – in formula je tudi izjemno obstojna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serum za obrvi Brow Boost
Naj rastejo! Aktiven serum pospešuje naravno rast dlačic in obljublja vidno polnejše obrvi v samo nekaj tednih. Zaradi brezbarvne teksture je primeren za vse barve dlačic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Omejena kolekcija je na voljo v drogerijah DM, trgovini SPAR INTERSPAR City Ljubljana, parfumerijah Beauty World, na Ličila.si in Click2chic.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si