CATRICE predstavlja omejeno kolekcijo MALAIKARAISS


Malaika Fashion – popolna simbioza sproščenega in prefinjenega življenjskega stila, ženstvenega oblikovanja in igrivega minimalizma.

Od ustanovitve znamke leta 2010 mednarodno priznana modna oblikovalka spretno kombinira navidezno nasprotje močnega z nežnim in minimalističnega z igrivim v skladu z duhom časa. CATRICE omejena kolekcija MALAIKARAISS je rezultat sodelovanja z modno oblikovalko in združuje medsebojno filozofijo pozitivnih vibracij obeh znamk. Izbor izdelkov s selektivnim dizajnom ponuja ekskluzivne lepotne “must have” izdelke, ki zagotavljajo sijočo, svežo polt za brezhiben izgled. Svetli, veseli pastelni odtenki izžarevajo čisto življenjsko veselje, medtem ko roza, rdečkasti in nude toni dodajo globino in presenetljive poudarke.

Meglica za utrditev ličil
Super lahek utrditveni sprej popravi, utrdi in osveži. Profesionalna ozka šoba zagotavlja hiter in enostaven nanos.

 

Večnamenski čopič za obraz


Vsestranski čopič. Kvaliteten čopič z mehkimi, tesno vezanimi sintetičnimi ščetinami v praktični potovalni velikosti. Za večnamenski nanos – primeren za pudraste in kremne teksture.

 

Rdečilo Cream To Powder

Rdečilo z matirnim učinkom. Najprej mehko in gladko, nato pudrasto in nežno, inovativna hibridna tekstura postane eno s kožo.

 

Šminka

Šminka z intenzivno pigmentacijo in svilnatim mat zaključkom. Prijetno nošenje, ki ne izsuši ustnic.

 

* Predstavljeni in drugi izdelki iz omejene kolekcije bodo na voljo v drogerijah DM, drogerijah Tuš, drogerijah Müller, drogeriji Ilirija, na Ličila.si in Click2chic ter v Spar Cityparku Ljubljana od 25. julija naprej.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si