CC krema z več učinki

Drobne linije, gube, izguba volumna in izguba sijaja so zunanji znaki sprememb, ki se odvijajo v plasteh kože. S staranjem struktura naše kože oslabi: tvori se manj celic, obstoječe celice se skrčijo in tvorba sebuma se zmanjša. Posledica tega je, da so zunanje plasti kože bolj nagnjene k suhosti in hrapavosti. Koža postane tudi tanjša, občutljivejša za UV-svetlobo in manj učinkovita pri samozdravljenju.

CC kreme nudijo izboljšanje polti (Complexion Correction). Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pa ponuja več kot zgolj korekcijo, poskrbi namreč za najboljšo nego proti gubam in obenem najboljše izboljšanje polti. Vsebuje aktivne sestavine, ki so dokazano učinkovite proti gubam in izgubi sijaja.

Od 25. leta naprej se količina kolagena vsako leto zmanjša za en odstotek
Količina snovi, ki so kožo ohranjale čvrsto, gladko in mladostno – kolagen, elastin in hialuronska kislina – sčasoma začne upadati. Vsebnost kolagena, enega izmed gradnikov naše kože, se od 25. leta starosti vsako leto zmanjša za en odstotek. Sposobnost kože za vezanje vode se zmanjša, prožnost oslabi in začnejo nastajati gube. S staranjem se spremeni tudi količina melanina v naši koži in način njegove razporeditve. Koža je videti manj sijoča in enakomerna polt, ki jo povezujemo z mladostno kožo, postane pusta in se zdi neenotna. Vendar pa je staranje kože več kot le genetika. Na hitrost staranja naše kože vpliva tudi izbrani življenjski slog: izpostavljenost soncu, onesnaženje, kajenje, prehrana in nega kože lahko prispevajo svoj delež k prezgodnjemu staranju kože.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema
Eucerin Hyaluron-Filler CC krema je učinkovit vlažilni izdelek z anti-age učinkom, ki se lahko uporablja poleg običajnega izdelka za dnevno nego ali namesto njega. Ima lahko, nemastno teksturo, ki se stopi na koži in se gladko razmaže, ne da bi se krema kopičila v gubah. Hkrati zagotavlja idealno osnovo za podlago, če želite dodatno prekrivanje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si