Če bi moški vse to vedeli, bi živeli popolno življenje

Predstavitev tretje knjige Kamenka Kesarja, avtorja dveh knjižnih prodajnih uspešnic

V osrčju Ljubljane je Kamenko Kesar, marketinški strokovnjak, bloger in pisec humornih knjig, predstavil svojo tretjo knjigo z naslovom Če bi moški vedeli. Rdeča nit Kamenkove tretje knjige je njegovo odraščanje iz fanta v moškega, ko se je skozi zanimive izkušnje s puncami učil postati pravi moški in se trudil razumeti ženske. Kako dobro mu je to uspelo?

 

Avtor knjige Če bi moški vedeli Kamenko Kesar

 

To poletje se bomo krohotali

Kamenko Kesar nas je zgolj leto po izidu prodajne knjižne uspešnice Žena ima vedno prav razveselil s svojo tretjo humorno knjigo Če bi moški vedeli, ki jo je predstavil na sončno petkovo dopoldne. Z novo knjigo prihaja nov val smeha z visečih mrež, pomolov in iz dnevnih sob. Če bi moški vedeli, kaj imajo ženske rade in kako imajo ženske rade, bi bilo moškim v življenju nedvomno lažje. Knjiga nudi več kot 200 strani zabavnih zgodb z vpogledom v avtorjeve prigode z ženskami, v katerih se bo zagotovo prepoznal marsikdo in se spomnil svojih ženitvenih začetkov.

»Meni je to njegova najljubša knjiga, ker je res dobro napisana in zabavna. V njej je do konca izpilil svoj slog. Je dobra knjiga za fante, ki še niso moški, in za moške, ki bi radi razumeli ženske. Tako moški kot ženske se bodo ob knjigi nedvomno nasmejali do solz,« je povedala žena Kamenka Kesarja, nekdanja televizijska voditeljica Alenka Kesar.

»Zame ni lepšega priznanja kot to, da bralci radi berejo moje knjige in jih podpirajo z nakupom. Brez mojih zvestih in jasno tudi novih bralcev moje tretje knjige ne bi bilo, hvaležen sem vsakemu posebej,« je povedal avtor knjige Če bi moški vedeli Kamenko Kesar.

Dogodka sta se udeležila tudi Robert Kranjec, nekdanji smučarski skakalec in svetovni prvak, ter Polona Požgan, motivacijska govornica in znana medijska osebnost. Njuni mnenji o tem, kaj bi moški morali vedeti, najdemo tudi v knjigi Če bi moški vedeli.

 

Polona Požgan: »Knjiga, ki jo morate prebrati«

»Moški bi morali vedeti, da ko ženske rahlo pretirano izrazito in glasno rečemo V redu, to načeloma ne pomeni, da je nekaj zares v redu. Pomeni samo, da se cunami na obali še ne vidi. Pride pa,« je povedala Polona Požgan.

 

Robert Kranjec: »Smeh zagotovljen«

»Prav bi mi prišlo, če bi mi kdo prej povedal, da po desetih letih zakona pri ženi nabiraš točke zgolj še s pospravljanjem in podobnimi opravili,« je povedal Robert Kranjec.

 

This slideshow requires JavaScript.

Obeta se nam torej še eno branje, ki nas bo nasmejalo do solz in ki ga ne gre izpustiti. Knjigo Če bi moški vedeli, ki je tako kot druga knjiga izšla v avtorjevi samozaložbi, je že mogoče kupiti na spletni strani www.kamenko.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si