Če želite užaliti Cate Blanchett, jo pokličite …

… hollywoodska igralka! Tako je, avstralska filmska igralka in gledališka režiserka Cate Blanchett (46) je v nedavnem intervjuju za T Magazine takoj nejevoljno popravila novinarja, ko jo je naslovil ‘hollywoodska igralka’. „Tako te imenujejo, ko te želijo užaliti,“ je namrščila obraz in z resnim tonom odvrnila sogovorniku.

The 2015 Film Independent Spirit Awards in LA

Žaljivo in zaničljivo

Cate, najbolj poznana po vlogi Elizabete I. v filmu Elizabeta, upodobila pa je tudi vilinko Galadriel v filmski trilogiji Gospodar prstanov, je pojasnila, da ni hollywoodska igralka in da se ji zdi ta oznaka posebno „žaljiva in zaničljiva“. Čeprav sama ni podala predloga, kako naj jo potem naslavljajo, je jasna ena stvar – igralka je proti celotnemu konceptu zvezdništva.

Igralke, ki je leta 2005 dobila oskarja za najboljšo stransko igralko za vlogo v filmu Martina Scorseseja Letalec, nikoli ne boste videli v salonih za samoporjavitev, delati selfijev in jih objavljati na instagramu ter se v zasebnem življenju nastavljati paparacem. Zdaj veste!

Foto: JLP

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri