Cenovno dostopna dizajnerska torbica, ki jo nosijo vse zvezdnice

Nič ni boljšega kot to, ko pri zvezdnicah opazimo kos garderobe, ki ga enostavno obožujemo in je tudi cenovno dostopen! V zadnjem letu lahko tako na ulicah vseh prestolnic opazimo manjše raznobarvne torbe, s tako kratkimi ročaji, da jih nosimo tik pod rameni. Na trgu lahko izbiramo med cenovno dostopnejšimi možnostmi v trgovinah kot sta na primer ZARA, in Mango, lahko pa se odločimo tudi za tovrstne torbice prestižnih blagovnih znamk. Te pogosto videvamo med zvezdnicami, tokrat pa je GRAZIA za vas poiskala cenovno dostopno torbico, ki je navdušila slavne.

Gabbi Bag – Light Yellow, 79£

Gre za torbico Gabbi, znamke JW Pei, ki je minimalistično oblikovana in nareta iz veganske kože. Najboljše pri njej pa je to, da stane zgolj 79 funtov, kar je dobrih 90 evrov! Navdušila je manekenko in igralko Emily Ratajkowski, ki jo ima v različnih barvah, Irino Shayk, ki se je z njo sprehajala po ulicah New Yorka, manekenko Hailey BieberGigi Hadid ter mnoge druge.

This slideshow requires JavaScript.

Navdušila je tudi ekipo GRAZIE, ki že komaj čaka, da jo preizkusi v kombinaciji z najbolj trendi poletnimi in jesenskimi outfiti!

FOTO: profimedia, JW PEI

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si