Čevlji UGG za vse stile in generacije!

S17-M-W-Group_Shot_on_Stairs-3_Japan_V2

Znamka UGG je po zaslugi avstralskega deskarja zaživela v letu 1978, svet pa jo pozna po kultnem škornju Classic. Dizajne znamke UGG® je najprej nosila hollywoodska elita in modni uredniki, nato pa preostali svet, saj so obutev, oblačila, modni dodatki ter oprema za dom oblikovani z brezkompromisnim odnosom do kvalitete in obrtništva. V sezono pomlad/poletje 2017 UGG® vstopa s svetovno marketinško kampanjo, ki temelji na dediščini same znamke. Torej je naslov Real še kako primeren za novo kampanjo, ki predstavlja skupnost pristnih Kalifornijcev, katerih življenja izražajo raznolikost, duh in temeljne vrednote znamke. Tako kot UGG® so ti umetniki, glasbeniki, deskarji, ustvarjalci in ekscentriki izzivalni, napredni, čutni, optimistični, topli in svobodnega duha.

S17-M-W Group Shot Beach-3

Kampanja, ki črpa navdih na plažah, v gorah in tipični kalifornijski arhitekturi, pripoveduje zgodbo enajstih edinstvenih ljudi, ki vsak sam zase, hkrati pa vsi skupaj predstavljajo duh znamke UGG®. Moči pri snovanju kampanje so združili kreativni vodja Jess Wells, v Braziliji rojeni in v Kaliforniji živeči režiser in videograf, vodja kampanje UGG® Kauai Moliterno, fotograf Frederic Auerbach, stilistka in modna oblikovalka Kate Ruth ter Gio Campora, ki je poskrbel za frizure in ličenje. Svetovna kampanja, ki je usmerjena predvsem na digitalne kanale, a jo bo moč videti tudi v trgovini UGG® in izbranih zunanjih lokacijah, je začela svojo pot v marcu skupaj s kolekcijo pomlad/poletje 2017.

S17-W-Kari-WHT

“Kampanja slavi raznolikost in duh kalifornijskega življenjskega sloga,” pravi Andrea O’Donnell, predsednica znamke UGG®, in dodala: “Zasedba UGG je eklektična skupina ljudi, ki predstavljajo naše vrednote in našo dediščino. Preko njihovih zgodb pravzaprav pripovedujemo svojo.”

S17-M-Henrick Perf-TNGOS17-W-Classic Unlined Mini Perf-TAWS17-W-ClassicUnlinedMiniPerf-Tawny-FireOpal-Marino-3S17-W-Sammy-TNGO-2S17-W-Tye-QRT-CERA-2

 

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si