Chanel 22

CHANEL 22, torba, ki je bila prvič predstavljen na Ready-To-Wear modni reviji pomlad/poletje 2022 in je zadnja kreacija modne hiše izpod rok Virginie Viard. Kakor njena predhodnjica, CHANEL 19 iz leta 2019, je tudi CHANEL 22 poimenovana po letu v katerem je bila ustvarjena in močnim simbolom Chanelove numerologije, leta 1922 je bila namreč prvič predstavljena druga dišava N°22 (po N°5, ki je bila ustvarjena leta 1921).
CHANEL 22 med sabo kombinira preprostost in udobje, funkcionalnost in lahkotnost, narejena je namreč iz izjemno nežnega, a odpornega usnja, na voljo pa je v treh velikostih (majhna, srednja in velika) ter tudi v nahrbtnik različici. Še več, za poletje jo lahko najdemo v mornarsko modri, vijolični, dveh odtenkih rožnate, beli in črni barvi. Torba ostaja zvesta viziji Gabrielle Chanel, ki je ženskam želela dati svobodo gibanja in duha in tako je CHANEL 22 resnično nepogrešljiva vsakdanja sopotnica. Njen interior, sofisticiran in praktičen, z magnetnim zapiranjem, vključuje notranji žep in snemljiv mošnjiček, seveda pa s svojo celostno podobo zajema vse kode modne hiše, od usnja do kovinskih dodatkov in CHANEL napisa ter CHANEL Paris medaljonom, kot pravo piko na i!
S svojo modernostjo in čistim, elegantnim videzom je CHANEL 22 usojeno, da postane brezčasna Chanelova kreacija, ki s kombiniranjem kreativnosti in svobode piše novo poglavje v zgodovini modne hiše in bo v butikih na voljo vse od marca 2022.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si