Chanel Couture

Chanel je svojo zadnjo couture revijo popeljal v francoski cvetlični vrt s prekrasnimi fontanami, romantičnimi ovijalkami in tisoči angleških vrtnic.

Pravljična lokacija je v resnici reflektirala duh kolekcije, v kateri ne manjka baročnega bisernega okrasja, pernatih dodatkov, z rožami okrašenih škornjev in tančic z motivi vrtnic, ki jih je mogoče zaslediti skoraj v vsakem videzu.
Revijo je vsekakor zaznamoval nastop Kaie Gerber, za mlado manekenko je bila to namreč prva couture revija, dih pa je obiskovalcem zastal ob zadnjem, finalnem videzu. V družbi 9-letnega Hudsona Kroeniga (muze oblikovalca Karla Lagerfelda), ki je modno pisto posipaval z vrtnicami, je Chanel couture predstavil bel kostim z dramatičnim pernatim ogrinjalom, belim pajčolanom in pernatim naglavnim okrasjem.

Besedilo: Tesa Jurjaševič
Foto: Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri