Chanel Cruise 2022/23

Chanel nas z novo Cruise kolekcijo 2022/23 pelje v Monte-Carlo. “Zame je Monako predvsem občutek, občutek Karl, Caroline in Charlotte.” pove Virginie Viard. “Od samega začetka sem vedela, da bo revija potekala tam, bolj natančno v Beach hotelu. To so bile namreč Karlove sanje, čigar vila se nahaja v bližini in nikoli ne bom pozabila časov, ki smo jih preživeli tukaj- terase in balkoni, veliki dežniki in košare z rožami.” 

Napovednik kolekcije, režiran s strani Sofie in Romana Coppole, prikazuje skupino deklet na počitnicah, izletih s čolnom, zabavi ob vodnih športih ali preprosto uživanju na plaži. “Športna atmosfera, a hkrati toliko več kot le to. V kolekciji lahko najdemo veliko pajac iz tweeda in svile, bleščičasti in rožasti okraski na črtastih srajčnih oblekah z velikimi ovratniki, kot poklon Karlu in bleščeče večerne obleke ali topi z odprtimi hrbti v kombinaciji s širokimi hlačami.”

Črni satenasti čevlji so nastali po navdihu špičastih baletnih copatov baletne skupine Monte-Carla, torbe so v obliki teniških loparjev, lahotne in svetleče kopalke se skrivajo pod asimetričnih krili in nabranih oblekah. “Spomnim se ko sem prvič videla Caroline na plaži v Monaku, v nabrani črni obleki, pajkicah in petah. Monako je preprosto del Chanelove zgodovine, z vsemi prekrasnimi spomini in skupnimi trenutku.”

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si