Chanel Haute Couture pomlad-poletje 2021

“Vedela sem, da ne moremo organizirati velike revije in da se bomo morali spomniti nečesa drugega, zato sem prišla na idejo majhne procesije, po stopnicah Grand Palais in z rožami okrašenimi oboki..kot družinsko praznovanje, kot poroka. Obožujem namreč velika družinska srečanja, kot se srečajo vse generacije in v tem duhu je danes znamka Chanel.” – Virginie Viard

Ideje plesa, svobode in toplih poletnih zabav prevevajo duh nove Haute Couture pomlad-poletje kolekcije 2021, z lahkotnimi materiali, nežnimi barvnimi odtenki in kot se za Couture kolekcijo spodobimi, prekrasnimi in preciznimi detajli. Pika na i je seveda zaključni videz- poročna obleka, ki za hip spominja kot da bi stopila iz fotografije iz leta 1920, s svojo vlečko, dolgo obleko in vezeninami.

Novo kolekcijo je v svoj objektiv ujel Anton Corbijn, ki je tudi režiral film revije v Grand Palais, kolekcija pa seveda nebi nastala brez ikoničnega Maisons d’art, dolgoletnega partnerja modne hiše Chanel, ki je sodeloval pri 32 videzih.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si