CHANEL JESEN/ZIMA 2018


Chanel nas je z novo kolekcijo popeljal naravnost v jesen, tradicionalna lokacija Chanelovih modnih revij, Grand Palais, se je namreč tokrat prelevil v pravi jesenski gozd.

Drevesa, tla, prekrita s šumečim listjem, in igra sončnih žarkov so pričarali čarobno vzdušje, kakor nalašč za predstavitev nove, jesensko-zimske kolekcije. Debeli plašči, tople pletenine, šali in klasični Chanelov tweed s poudarkom na detajlih, kot je igra različnih materialov, svetleči elementi in opazni dodatki opredeljujejo novo kolekcijo. Barve so umirjene v kontrastu z živimi, barvitimi dodatki, kot so rožnate usnjene rokavice, silhueta pa podaljšana, s poudarjenimi rameni in visokimi ovratniki. Ikonični suknjič je na voljo tako v kratki kot tudi podaljšani verziji, Chanelov kostim pa nadgrajen s pončom in naborki.
Chanelovi družini torbic se je pridružila nova lepotica, imenovana 31, nakupovalna torba, ki med seboj kombinira gladko usnje, platno ali tweed, s prihajajočo sezono pa se v mini verziji vrača tudi Chanelova Gabrielle torba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besedilo: Tesa Jurjaševič
Foto: Olivier Saillant

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si