Chanel jesen/zima 2021

“Obožujem kontraste, zato sem za velike, volumiozne zimske modne kose želela manjši prostor. Nevem ali je to posledica časa v katerem živimo, a iskala sem nekaj toplega in živega. Zamislila sem si kako modeli ustvarjajo revijo same zase, se sprehajajo iz sobe v sobo, srečujejo na stopniščih, premetavajo oblačila v sobi za plašče in se pomikajo v drugo nadstropje kjer se preoblačijo za nov izhod. Spominjam se, ko mi je Karl pripovedoval o revijah nekoč, pred davnimi časi, ko so se modeli oblačili sami in celo sami ustvarili svoj makeup videz!” pripoveduje Virginie Viard, ko opisuje atmosfero Chanelove ready to wear revije za jesen/zimo 2021.

“Zato sem se odločila za Castel, z njegovimi številnimi saloni, bar, zavito stopnišče, popotovanje čez prostore, njegov domači stil kjer se modeli lahko preoblačijo, se skupaj naličijo in se zabavajo, torej imajo pravi “girls night in” poln zabave in čustev!” In prav čutnost je tista, ki se dotika nove kolekcije, kjer sta pri ustvarjajnju napovednikov in koncepta sodelovala duo Inez & Vinoodh, s svojim filmčkom, ki ujame Virgini tako ljube kontraste. Kontrast med volumnom, materiali in dušo. Dolg plašč iz tweeda, v kombinaciji z golimi koleni in volumioznimi krznenimi škornji, tweed kostim z majhnimi kvadratki in modrim lurexom, okrašen s perlicami in različnimi ogrlicami. Bel volnen plašč podložen z umetnim krznom v kombinaciji s srebrnimi škornji ali smučarska oprava okrašena z različnimi motivi v bolj ali manj živih barvah v kombinaciji z okraski kot so majhne pentlje in klasična camellia.

“Kolekcija je mix dveh nvadihov- zimskih smučarskih počitnic, ki jih obožujem in ideja “kul Parisian chic” vse od 1970-ih let do danes!”

#CHANELFallWinter

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si