Chanel make-up navdih: Intervju z umetnico ličenja Lucio Pica

CHANEL

2021 Spring Summer Ready-to-wear Show

 

Lucia Pica: @Luciapicaofficial

 

Intervju s priznano umetnico ličenja, ki že vrsto let skrbi za brezhiben lepotni videz modelov na pistah glamuroznih Chanel modnih revij

 

Lucia, zaupaj nam, od kod izvira navdih za lepotni videz modelov na predstavitvi kolekcije Chanel pomlad/poletje 2021?
“Gre za filmsko žensko, ki z ličili poudari svojo imenitnost in teži k ženstvenemu glamurju. Je popolnoma mat videz, ki da željen učinek ravno prav ostrega videza. Celotna podoba pa morda vzbuja občutek nedotakljivosti.”

Katera specifična Chanel ličila ste uporabili za dnevni videz ličenja s pridihom večernega glamurja?
“Vsi zaključki so mat, tako na očeh, kot ustnicah in koži. Na obrazu sem uporabila korektor LE CORRECTEUR DE CHANEL, kjer je bilo potrebno, in pudrasto kompaktno podlago ULTRA LE TEINT, saj sem resnično želela, da je videz nekoliko zamegljen, mat in neokrnjen. Na očeh sem uporabila dve mešani barvi LES 4 OMBRES, sivo iz palete Blurry Grey’s in črno senčilo iz Modern Glamour, da sem ustvarila dimni, ultra mat učinek. Obrvi sem nato definirala s svinčnikom, STYLO SOURCILS WATERPROOF in gelom za obrvi LE GEL SOURCILS. Videz sem zaključila z nanosom črne maskare LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL Noir, a samo na zgornjih trepalnicah. Nato sem uporabila goli svinčnik za ustnice LE CRAYON LÈVRES Nude Brun in ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME Modern, preko katere sem nato nanesla še mat rjavo šminko z podtonom barve breskve. In to je ta glamurozen dnevni videz!”

Imate kakšne strokovne nasvete in trike, ki jih lahko delite z nami?
“Korektor LE CORRECTEUR DE CHANEL uporabite po celotni veki, nato pa sivo-črno senčilo nežno in v večih slojih nanesite neposredno na veko.”

Ali obstaja dekorativni izdelek, ki vam je še posebej pri srcu?
“Zelo mi je všeč kompaktna podlaga ULTRA LE TEINT, ker gre za kremasto pudrasto podlago, ki pa je hkrati zelo lahka kot tančica. Je odlična podlaga, ki da tisti mat zaključek na površini koži, ki sem ga želela doseči.”

 

Lepotni videzi z mat zaključkom in dotikom glamurja

This slideshow requires JavaScript.

Dekorativni izdelki Chanel, ki jih je Lucia uporabljala pri ličenju modelov

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si