Chanelov slovarček: zaljubljeni v Coco Crush

Duh Coco Chanel, impulz simpatije ali definicija ljubezni po Chanelu. 

Ljubezen živi po svojih pravilih. 

Uspeh v ljubezni ne dosežemo na podlagi tega kar se naučimo, temveč kar čutimo.

Kakor v vsakdanjem življenju, je naš instinkt ključen, ko gre za odkrivanje stvari, ki jih ljubimo. Poslušaj samo sebe. Ustvari nekaj novega. Ustvarjanje novih stvari v sedanjosti pomeni pozabljanje vsega kar smo se naučile v preteklosti. In tam leži tista svoboda, ki prižge iskrico in čar privlačnosti. In brez te iskrice ljubezen ne more obstajati.

Pojdi po svoji poti, izberi svoj stil.

Slovar o ljubezni ni lekcija o stilu, temveč lekcija o izbiri. Ni slovnica, ki jo je potrebno osvojiti, temveč nov jezik, ki ga je potrebno odkriti. Zbiraj, povezuj, dodaj, odvzemaj. Kadarkoli izbereš prstan, uhan, zapestnico ali obesek, ustvarjaš poseben jezik, ki govori samo tebi. In vsak kos nakita COCO CRUSH je namenjen izražanju same sebe, izražanju vdanosti med svobodnim duhom in celostnim impulzem.

Ljubezen se prične z ljubeznijo do same sebe. 

Kakor stvaritve Coco Chanel, ki nikoli ni poskušala zadovoljiti drugih ali se ozirala na njihova neodobravanja, tako je COCO CRUSH jasna deklaracija, kako je ljubezen zgodba, ki se prične s teboj. Zgodba privlačnosti, ki se začne z uporniškimi besedami Coco Chanel: “Vseeno mi je kaj si mislite o meni, jaz o vas sploh ne razmišljam.”

foto: Chanel

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si